Pluspunten
Goede, duidelijke informatie over de producten. Ik heb een vloerlamp, een plafondlamp en een hanglamp besteld. Jammer dat bij niet al deze producten dezelfde lichtsterkte wordt geleverd. Bij de hanglamp is deze veel lager en geeft dus veel minder licht, juist boven een eettafel waar o.a. gelezen en gekaart wordt, waarbij goed/meer licht wenselijk is. De plafondlamp daarentegen kan m.i. met een mindere lichtsterkte volstaan, omdat het meestal om algemene en/of bijverlichting gaat.
VerbeterpuntenZie hiernaast. Lampen wellicht ook in led-uitvoering leveren?
Pluspunten
Ok
Pluspunten
Kan ik nog niet geven.
VerbeterpuntenJammer dat het voorradig is.
Pluspunten
Goed bereikbaar voor particulieren zowel telefonisch als via email. Vanwege afwijkende ophanghoogte heeft Robert Slijkoort de ophangbuizen zonder meerkosten op de door mij gevraagde lengte snel geleverd. Breekbare product was heel erg goed verpakt met duidelijke aanwijzingen hoe te vervoeren en te openen.
VerbeterpuntenAls klanten er om vragen dan ophangbuizen t.a.t. fabrieksmatig op de gevraagde lengte te leveren. Dit moet je niet aan de klant of dealer overlaten om eventuele schade aan het product te voorkomen. Dit meld ik omdat niet iedereen in dit bedrijf hetzelfde antwoord geeft. Dus, in niet standaard situatie, altijd vragen naar Robert Slijkoort. Betere handleiding; in mijn geval plaatsing matte/gladde kant glasplaat onder of boven.
Pluspunten
Via website besteld. Duidelijke informatie over product. Snelle levering aan huis. Vind het ook fijn dat men bij een servicepunt in de buurt terecht kan als dat nodig is.
Pluspunten
1 van de 6 glazen lampenkappen was gebroken, na 1 telefoontje werd er binnen 1 dag een nieuwe gestuurd, uitstekende service.
Pluspunten
snel antwoord op vraag, snelle toezending
Verbeterpuntenaangeven dat servicepunten niet zijn om de zending op te halen. Sommige bedrijven gebruiken daar deze term voor, naast "afhaalpunt".
Pluspunten
Pluspunten
Voor half vijf besteld en volgende dag geleverd top service
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering,goed verpakt.
VerbeterpuntenDat ik ergens las dat Primalicht Schagen leverancier is,daar naartoe gereden om produkten te bekijken en bestellen maar dit daar niet meer kon!!!!
Pluspunten
Super bereikbaar, had namelijk verkeerde kleur aangegeven, werd direct aangepast en de volgende dag in huis. We zijn er blij mee.
Pluspunten
Gewoon perfect
VerbeterpuntenDe postcode API gaan inzetten
Betere manual om de booglamp in elkaar te zetten (ik hield 2 rvs ringen over)
Pluspunten
super snel , goed verpakt. Product als gewenst. Jan K.
Een handleiding/schema bijvoegen. Als leek weet je niet hoe hij in elkaar moet. Voor de rest prima verzorgd.
Pluspunten
Goede en snelle levering. Geen problemen met het bedrijf gehad.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Zeer goed benaderbaar, prima te volgen waar je product is, Precies tussen het afgesproken tijdstip afgeleverd
Pluspunten
Goede klantvriendelijk heid