Pluspunten

Pluspunten

Goede internetpagina

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had een lamp besteld en was na een dag al binnen, alleen wat een pech bij controle bleek dat er een schaal kapot was, natuurlijk gelijk de klantenservice gebeld om melding te maken, ik werd zeer snel en vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag had ik weer een nieuwe schaal binnen. Ik vind dit echt TOP !!!

Zou het zo niet weten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, zeer mooie en kwalitatief hoogstaande producten. 3 hanglampen besteld, bijzonder blij mee.

Pakketbezorger stond ineens voor de deur. Pakket was niet te volgen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed product en volgens de leverings voorwaarden op tijd geleverd Alleen niet goed verpakt ,zodat er twee glaasjes gebroken zijn. Maar na een telefoontje werd er zonder meer twee glaasjes van de lamp toegestuurd.

Voldoet voor mij aan alle voorwaarden die overeen gekomen zijn.

Pluspunten

Naar tevredenheid is onze bestelling geleverd .

Ga zo door !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle reactie op vragen. snelle levering

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Er heeft nog geen levering plaatsgevonden. Vreemd dat ik dan nu al om een oordeel wordt gevraagd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb op de site aangegeven dat ik het product wilde ophalen (zie onder). Vervolgens kreeg ik het product 2 dagen later thuisgebracht. Ik heb nog altijd niet betaald en ook geen rekening gekregen. Steinhauer Store Beste R Dikhoff, Bedankt voor uw reservering via Steinhauer Store. Reserveringsbevestiging: Uw reservering #100002283 (geplaatst op 3 januari 2016 11:35:51 CET) Factuurgegevens: Betaalmethode: R Dikhoff Lindelaan 4 Gouda, -, 2803 SJ Nederland T: 06 37418827 Contant betalen Verzendinformatie: Afhaalmethode: R Dikhoff Lindelaan 4 Gouda, -, 2803 SJ Nederland T: 06 37418827 Afhalen & betalen in winkel Servicepoint: EOS VERLICHTING (05008) Artikel Artikelnummer Aantal Subtotaal Staande leeslamp LED Mexlite 7492ST staal 7492ST 1 € 99,95 Subtotal € 99,95 Shipping & Handling € 0,00 Totaal Excl. BTW € 82,60 BTW € 17,35 Totaal Incl. BTW € 99,95 Dank u voor uw vertrouwen, Steinhauer Store

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en goede communicatie en levering

Ik kreeg een 'gebruikt' exemplaar van een lamp. Deze was uit de verpakking geweest. Na montage bleek de lamp een beetje scheef te hangen. Aangezien dit een plafondbevestiging is kost het veel moeite deze weer te demonteren en terug te sturen. Tip: alleen nieuwe producten opsturen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijke mooie website

als je een gewenste levertijd intoetst omdat je weet dat je dan thuis bent leveren ze toch op een andere dag (een dag eerder)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De naamsbekendheid van dit bedrijf in combinatie met de moderne kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat ik nergens anders kan slagen als bij Steinhauer !! Proficiat..

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levertijd en veel servicepunten in het land

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

mooie producten, klantvriendelijke mensen. En een supersnelle bezorging! ik ben helemaal blij met mijn lamp! Ik zal Steinhauer zeker aanraden aan anderen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie lamp en een stuk voordeliger dan in de winkel

De schroeven die bijgeleverd zijn, zijn te kort. Na telefonisch contact werd dat direct bevestigd. Een dag later kwamen er langere schroeven (te lang, die we zelf korter moesten maken). Een week later kwamen er weer schroeven (2 te korte en 2 te lange). Het zou praktisch zijn om direct schroeven bij te leveren van de juiste lengte

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen. ik heb nog niks ontvangen. We wachten nog steeds op onze producten.

Lever waar ik voor betaald heb.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en netjes verpakt

Sorry heb ik niet

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer tevreden, keurig verpakt, super snel verzonden, top bedrijf ! Kwaliteit overtreft verwachtingen, prijs kwaliteit is dus echt top. Ook erg leuk dat producten in series bestaan (hang, muur, staande variant). We zullen in de toekomst zeker de collecte aanvullen met varianten voor aan de wand.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering.

Onduidelijkheid omtrent de betaling van de nota. Moet die zelf worden betaald of gaat betaling via eenmalige machtiging.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Product is mooi, snel geleverd. Eigenlijk geen op of aanmerkingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

The quality of the product is good

The parts were delivered separately rather than in one package

11 Lage Brink

Apeldoorn 7317 BD