Pluspunten

Zeer snelle beantwoording van per e-mail gestelde vragen. Tijdens die communicatie werd probleem gelukkig praktisch opgelost.

Zorgvuldiger zijn met verpakken van artikelen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snel , goed en als er een probleem is, doen ze niet moeilijk en word het probleem gelijk opgelost. service is dus oke.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vergaande service. Snelle oplossing.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Moeilijk te beoordelen. De levering vond plaats via detailhandel, maar de lampen waren goed verpakt en de levering was tijdig.

Verbeterpunten voor het bedrijf zijn ook moeilijk aan te geven, maar de montage van de hanglamp is wél voor verbetering vatbaar. Het is erg onhandig als je eerst de elektrische aansluiting in orde moet maken vóór je de lamp kunt ophangen. Dat betekent dat iemand anders de lamp moet vasthouden en dan nog heb je beperkte ruimte om de aansluiting te maken. Aan de ene kant zit de ophangbeugel en aan de andere kant de bovenplaat van de lamp, zodat er 10 cm overblijft voor montage.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking, prachtige lamp

Communicatie naar klant toe. Hadden mij niet geinformeerd over tijdstip of dat dat het verstuurd werd. Ik heb gebeld en vervolgens hebben ze hun best gedaan om het goed te maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze zijn wel snel met leveren. Maar we hebben tot 2x over een kapotte lamp gekregen.

Slechte communicatie. Er zouden 2 kapotte lampen bij me opgehaald worden. Ik ben hier de hele dag voor thuis gebleven maar er kwam helemaal niemand. Bleek dat ze het vergeten waren door te geven en ook was er niet gereageerd op mijn mail. Slordig hoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levertijd, en dan hoor je niets meer

hoe kan ik hier over schrijven als ik na bijna 2 weken mijn geld nog niet terug heb ontvangen voor een lampje dat ik terug heb gestuurd en ik geen andere meer wil.

Pluspunten

Bij de lamp was geen installatiehandleiding en er ontbraken vier schroefjes waardoor niet duidelijk was hoe de los bij geleverde glasplaat te monteren. Telefonisch werd een duidelijke uitleg geven en werden de ontbrekende schroefjes per omgaande geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Product snel geleverd. Makkelijk afhalen bij een shop in de buurt. Betalen bij afhalen is een plus.

Er wordt aangegeven wanneer het product is verstuurd. Misschien handiger om aan te geven vanaf wanneer het kan worden afgehaald.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit lamp

De lamp zag er anders uit dan de website deed vermoeden, de foto's en beschrijving zou beter kunnen. De verpakking was wel heel erg groot ten opzichte van de grootte van de lamp. Ook was de lamp moeilijk te monteren.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

prima webshop en levering

communicatie is adequaat echter erg onpersoonlijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In eerste instantie werd ik enigszins afgescheept door een medewerker met de mededeling: kijk maar op het internet naar ons product. Daarna ben ik in contact gekomen met de medewerker Hans Rodink. Hij heeft mij accuraat en coulant geholpen.

Het bevreemdt mij dat Steinhauer een dimbare lamp levert maar daarbij geen juiste dimmer kan leveren. Het gaat in dezen om een hanglamp, type Winner van 140 cm.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en echt een mooi product maar dat wist ik wel omdat ik jaren geleden lampen voor jullie maakte via cewaco Assen Nu heet het Alescon vond altijd al een goed en degelijk product ook de reparatie,s die ik moest uitvoeren van klanten waar een productie foutje op een van de lampen was gekomen nee steinhauer daar ik een warm hart toe

Alles is goed top zo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten, toegankelijk via de website. Distributie ook via lampenwinkels in de buurt. Snelle levering voor zover voorradig. Mocht er een probleempje zijn, dan is de service uitstekend.

Kwaliteitscontrole van alle uitgaande producten kan blijkbaar beter.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb voor de 1e keer een lamp besteld maar mijn oordeel is dat het een prima product is. Mooier dan op de foto. Zeer snelle levertijd. Dus prima.

• Snelheid/Levertijd

Wij zijn door MBC Light (Zoeterwoude) niet juist voorgelicht over deze lamp. Op onze vraag of de 3 lampen afzonderlijk geschakeld konden worden, werd door MBC Light JA gezegd. Dat is dus niet zo. Jammer. Kost te veel moeite om hem retour te sturen. Houden hem. Cees Lut

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klant gericht mee denken

Eind controle is nu waardeloos. Eerste led lamp bevatte verschillende kleuren leds. Door dat lamp niet op voorraad was hebben ze er een omgebouwd. Verschillende onderdelen ontbraken, er zatten krassen in glasplaat en led-strip was vervuild net als de houder er van met zwarte smeer.

11 Lage Brink

Apeldoorn 7317 BD