Schnell, ordentlich, zuverlässig

Schnell geliefert, Ware wie beschrieben, guter Preis

Design u. Qualität sehr gut

schnell und preiswert

Goede vloerlamp

Mooi design, goede kleur warmwit. Redelijk eenvoudig in elkaar te zetten, alleen beschrijving mag iets duidelijker.

Hele leuke wandlamp, blij mer

Alles ging perfect

snel geleverd

heel snel geleverd en goed ingepakt ik ben tevreden bedankt groetjes Loes

Klant is koning bestaat nog bij Directlampen!

Zorgvuldig afhandeling en snelle bezorging! Vriendelijkheid vanaf de bestelling tot aan de voordeur. Het bestaat nog!!

Een prachtige lamp heb ik bij jullie gekocht

Mooie lamp , perfecte bezorging . Alles na wens.

Snel en super service

Ik had lampen besteld,ondanks dat de lampen heel goed verpakt waren deed 1 lamp het niet , na contact met de klantenservice, binnen 24 uur een nieuwe lamp gekregen. Top service

super

Lampenschirm wurde sofort geliefert (am 3. Tag da). Der Lampenschirm meiner Bogenlampe aus den 1960er Jahren wurde leider beim Putzen ruiniert. Ich dachte "das wars". Dann habe ich den Ersatzschirm bei Direktlampen (Vivaleuchten) gefunden und der neue Schirm passt perfekt. Man sieht kaum, dass er nicht original aus den 60er Jahren ist. Schöne Qualität. Edel. Super. Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastische lamp met snelle verzending

In de zoektocht naar een passende lamp, kwam ik uit bij directlampen.nl Goed geprijsd, maar absoluut veel waarde voor je geld. Helemaal blij mee! Keurig verpakt en snel verzonden, aanrader deze winkel.

Prachtige lamp, precies zoals afgebeeld

Mooie lamp, netjes verpakt. Precies zoals afgebeeld!

Super schöne Lampe, schnelle Lieferung, gut zu montieren, tolles Licht

Lieferung aus den Niederlanden war sehr schnell. Die Qualität, das Design und das Licht der Lampe entspricht unseren Erwartungen. Vollkommen zufrieden. Sehr wertig. Einziger Verbesserungspunkt: Bitte die Funktion der Höhenverstellung besser erklären. Wir haben bei anderen Herstellern nach Bedienungsanleitungen geschaut, um zu verstehen, was die Einstellung mit dem schwarzen Kunststoff-Schlüssel bewirkt, nämlich nur eine Erhöhung oder Minderung des Widerstands beim manuellen Verstellen der Höhe der Lampe. Ansonsten ist das ein Top Konzept. Man sollte es eben nur irgendwo in der Montageanleitung erklären.

Schnelle Lieferung der perfekten Lampe

Sehr gute Auswahl, problemlos bestellt und geliefert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles was goed verlopen zoals verwacht. Ondanks de lamp terug gestuurd is De kleur van de lamp had ik verkeerd besteld, Was geen probleem,kreeg meteen de juiste.

Helaas retourneren maar het was niet moeilijk

De lamp was defect en sowieso niet goed gemaakt, dus ik retourneerde het product. Ze hebben niets moeilijk gemaakt dus ik ben tevreden.

Helemaal goed.♥️

Snelle en goed ingepakte bezorging.

Ik heb een lamp

Besteld en binnengekomen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, lamp was snel geleverd

Mooie lampen en goede en snelle levering

Als je hier iets besteld krijg je waar voor je geld.

Precies wat ik zocht!

Nergens anders bond ik de grotere versie van wat ik al had. Bij jullie besteld en al binnen een paar dagen in huis. Hier zit een blij ei... Nogmaals bedankt!

Prachtige lamp die onze veranda compleet maakt

Groot assortiment, goede communicatie. Men op komt na wat men beloofd

Helemaal top! Snelle levering top kwaliteit product.

Levering was super snel en de producten zijn erg goed verpakt. Het ziet er precies uit zoals omschreven en wij zijn er super blij mee!

mooie lampjes en snel geleverd

goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd. De spotjes waren iets groter dan ik dacht maar daar ben ik eigenlijk heel blij mee pas beter. Dus we bestellen er nog eentje bij.

Schnelle Lieferung, super Qualität, die Lampe ist ein Hingucker

Die Lampe wurde schnell geliefert, gut verpackt, aufbau war einfach. Sieht top aus im Wartezimmer!

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal