Snelle levering, mooi product

Staande lamp was precies zoals omschreven. Fijn dat alle afmetingen erbij stonden. Levering ging zo snel dat de track en trace - code pas arriveerde in mn mail nadat de lamp allang bezorgd was :-) Mooie kwaliteit ook.

Snelle levering, mooi product

prima ervaring, kan niet beter !

Had eerst info gevraagd over een bureaulamp. Het antwoord heb ik meteen per mail gekregen. Dus lamp besteld, en de dag erop stond die al op mijn bureau. De bureaulamp is top, de dimmer is erg handig. Mooi design en ook sober. Ben er echt heel tevreden mee en ga zeker nog eens shoppen op de site !

prima ervaring, kan niet beter !

Hele snelle service en levering

Toen ik belde met vraag over bestel proces werd ik heel vriendelijk geholpen, de medewerker bood een snelle oplossing en de bestelde lamp was binnen paar dagen in huis. Top!

Hele snelle service en levering

Mijn ervaring is super. Mocht ik in de toekomst weer een lamp nodig zijn, kijk ik ook zeker op deze site.

Echt super goede ervaring in het bestellen en communiceren.

Voor het hele nieuwbouwhuis lampen besteld. Goede communicatie, er werd goed meegedacht, zeer snelle levering. Deze mensen staan echt achter hun werk. Zeer aan te raden.

Alles naar wens

Zie hier boven

Netjes verpakt

Netjes verpakt

Hartstikke goed

Ben dolgelukkig met mijn lamp ,heb er veel plezier van.

perfect

pakje kwam wat later aan ivm planning ik heb rekening gehouden met december drukte perfect

Ben zeer tevreden met de wandlamp. Zal zeker op de website

Zal zeker op de website kijken als ik een lamp wil kopen. Klein nadeel het bezorgbedrijf heeft het pakje op een pickupadres afgeleverd in plaats van bij thuis. Ik moest het dus daar ophalen. Dat is gezien mijn moeilijk mobiel zijn een probleem.

Ben zeer tevreden met de wandlamp. Zal zeker op de website

ik heb de lamp nog niet binnen, maar het bedrijf komt betrouwbaar over

Supersnelle levering

Mijn Bestelling kwam supersnel, de volgende keer als ik weer iets nodig bestel ik weer bij directlampen.nl

Supersnelle levering

Groeneveldselaan 25