Super veel keus en snel geleverd

Super duidelijke site goede prijzen En snel geleverd

Makkelijk te bestellen, vlot geleverd en prachtige lamp.

Zien er prachtig uit.

Ik moet nog verhuizen dus weet ik nog niet hoe mooi ze werken maar ik heb er alle vertrouwen in. Ze zien er prachtig uit.

Goed spul

Goede prijs voor goed spul, snel geleverd ook nog. Toppy.

Mooie lamp, geeft veel licht

Heeft aan onze verwachtingen voldaan

Lamp was precies als omschreven.

Hij was voor mij echter te hoog. Ik heb de lengte relatief makkelijk kunnen aanpassen. Hij staat nu erg mooi en ik ben er blij mer

Vind de lampen eigenlijk nog een beetje te fel, gelukkig zijn ze dimbaar.

De lampen zijn precies zoals ik verwachtte!

Goed en snel bezorgd

De lamp nog mooier dan verwacht en super snel bezorgd.

Mooie lampenvoet met kap

Prima kwaliteit prijsverhouding. Mooie lampenvoet met kap als combi set gekocht. Erg blij mee. Voor op onze nachtkastjes. Sjieke uitstraling.

Snelle levering en een goed product en een prima prijs.

Je krijgt wat je ziet

Lampen van goeie kwaliteit aan scherpe prijzen.

Duidelijke website, levering volgende dag en goede service

Meerder lampen van de serie Steinhauer Tallerken gekocht. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Bij één lamp was er een productie mankement. Na één telefoontje met Directlampen.nl is er door hen een nieuwe besteld en binnen paar dagen omgeruild in de fysieke winkel. (wonen in de buurt) Prima service dus.

Superblij met mijn prachtige lamp

Mooie vloerlamp besteld, supergoed ingepakt en hij staat geweldig

Super snelle levering

Mooie lamp besteld, heel blij mee . Snelle service

Zeer snelle levering

Ben erg blij met de lampen. Jammer dan er 1 lampen voet beschadigd was. Ben erg vriendelijk geholpen daar ik telefonisch contact heb gezocht hoe ik het kon omruilen voor een nieuwe lampen voet

mooie lamp en fantastische leeslamp

snel geleverd, makkelijk te monteren, goede prijs kwaliteit verhouding, mooi ontwerp en heerlijk om bij te lezen

Zeer klantvriendelijk

Na het ontvangst product, was dit niet naar onze wens. Geen probleem om het om te ruilen. Na ontvangst hernieuwd product, bleek dimmer niet goed te werken. Hiervoor een ander exemplaar ontvangen, met wederom een niet goed werkende dimmer. Dit exemplaar is gerepareerd met een juiste dimmer en ik ben blij en tevreden. Pluim! Geen moeite teveel en accurate service, dat kom je niet veel tegen. Ronald en Stephan bedankt!

Geweldig en heel veel keuze

Snelle levering en zeer tevreden over de service

Aankoop snel geleverd en goed.

In werkelijkheid ziet de lamp er hetzelfde uit als op de website. Goede kwaliteit en eenvoudig op te hangen. Snelle en goede levering. Lamp was goed ingepakt en zonder beschadiging aangekomen.

Goed en solide lamp ,duidelijke beschrijving

ik was verrast dat een app nodig is om de lamp in te stellen.

Er is onvoldoende uitleg beschikbaar hoe de lamp goed in te stellen. Dit wordt extra bemoeilijkt doordat de app een 2.4G wifi vereist en de lamp mijn wifi niet 'vindt'. Wie helpt me?

Nvt

Snel geleverd, goede prijs

Zochten wandlamp. DL had er een die wij mooi vonden. Op voorraad en snel geleverd. Prima zo

Lamp netjes geleverd volgens afspraak.

Helaas transportschade bij aflevering, maar prima opgelost door bedrijf.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal