Lamp netjes geleverd volgens afspraak.

Helaas transportschade bij aflevering, maar prima opgelost door bedrijf.

Had mij iets beter moeten inlezen Losse kap in het zwart met gouden binnenkant was mooier geweest

Prima en snel geleverd

Mooie lampen tegen een redelijke prijs

Vlot geleverd, goed verpakt, mooier dan verwacht.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Duidelijke en mooie website.

Snelle zorgvuldige levering van bestelde product.

Product kwam exact overeen met de beschrijving en het plaatje op basis waarvan ik de lamp heb besteld.

Prima bedrijf om zaken mee te doen!

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Duidelijke omschrijving van het artikel. Snelle levering volgens de site, waarbij een goede communicatie via de mail als prettig ervaren is.

Snel bezorgd geweldig mooi lamp

Super mooie lamp erg zuinig past erg goed bij mijn interieur strakke lamp modern top

Goed verpakt en voldoet aan de verwachting.

Geweldige service

Ik had een wandlampje gekocht maar bij het openen van de doos was het glas gebroken. Dat was geen probleem, gelijk terug gestuurd en zonder problemen kreeg ik een nieuwe toegestuurd! Klasse, Directlampen is een bedrijf om altijd weer terug te komen.

De lamp in geheel een prachtig lamp

Prima spullen voor een prima prijs

Snelle levering, overzichtelijke site . Goede prijzen .

Fantastische service

Goede levering en correct

Super kwaliteit en service

Snelle levering en kwaliteit!

Mooie hanglamp(pendel) exact als op de afbeelding had zelf nog een kap die er mooi aan kon . Ben er erg blij mee en ook snel bezorgd. Heb een vriend die de lamp erg mooi vind een link naar deze webwinkel gegeven.

Kan gebeuren.

Mooie lampenkap besteld en deze stond als zijnde op voorraad. Dit bleek niet het geval te zijn. Nu krijg ik de kap week later werd mij verteld. Maak verder niks uit alleen zet er dan niet op dat deze op voorraad is. Ben er blij mee. Top.

Zij komen hun beloften na

Goede kwaliteit . Mooi uitgebreid gamma. Efficiënte service.

Goede en snelle service en in het verleden top klantenservice

Super mooie lampen, snel geleverd en bij vragen super klantenservice

2 erg leuke lampen gekocht Zeer tevreden Snel geleverd Netjes ingepakt Helemaal super

Fijne winkel met uitstekende service

In de winkel in Veenendaal veel gezien en deskundige en goede adviezen gekregen. Toen nog geen keuze kunnen maken. Na meten thuis een keuze gemaakt en online lampen besteld. Keurig verpakt snel ontvangen. Opgehangen en toen bleek dat de lampen goed waren maar de lichtbronnen (filament) toch niet goed pasten bij de rest van onze verlichting. Met deze lampen teruggegaan naar de winkel in Veenendaal waar ze zonder pardon gemakkelijk geruild werden voor een alternatief. Het nu teveel betaalde bedrag werd meteen teruggegeven. Fijne winkel uitstekende service.

Mooi keuze aan verlichting

Kwaliteitsvolle verlichting en vlug bezorgd! De lamp die ik zocht vond ik enkel op de website van Directlampen.nl

Goede en sn elle levering en tevreden met de lamp

Goede en snelle levering en tevreden met de lamp

Snel en correcte levering

Mooie leeslamp. Geeft prima licht en ziet er classy uit.

Trage levering en slecht produkt

Levering van ‘op voorraad ‘ produkt eerst na aanschrijving. Produkt slecht. Geen mogelijkheid te monteren op installatiedoos. Pluggen in muur. Lamp zit door plaatsing e27 fitting niet in ge midden van de wandlamp. Geen aanrader !

Hele fijne online zaak om te bestellen Goed verpakt en je kan volgen het pakket Prima

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal