Top bedrijf

Mooie lamp gekocht, model notarislamp. Lamp op tijd binnen en helemaal top!

Keurige verzending.

Mijn bestelling is keurig binnen de gestelde tijd afgeleverd. Heb deze achteraf betaald. Ik bennzeer tevreden.

Hoge kwaliteit en snelle levering

Winkel met mooie en goede kwaliteitsmerken

Veel keuze en snelle service

Veel keuze en snelle levering

Over Directlampen.nl ben ik zeer tevreden. Een zeer groot assortiment en snelle bezorging. Ik had, achteraf gezien, beter een andere lamp (model) kunnen kiezen zoals de lamp die stuk was gegaan maar waarvan ik 10 jaar heel veel plezier heb gehad. De lamp die ik nu heb gekocht is heel mooi en functioneert prima, daar ligt het niet aan.

Modern design en mooi warm licht

Lang gezocht en overal gekeken maar nergens kunnen slagen. Bij direct lampen een goed en modern aanbod met leuke prijzen wat mij erg aansprak en goed paste in deze dure tijd. Super blij mee en zit er nu up to date en sfeervol bij.

Snel in huis, top!

Zeer tevreden over dit artikel.

Nette service.

Keurig te woord gestaan door de mensen aan de telefoon.

mooie lamp voor een nog mooiere prijs

Mooie lamp voor een prima prijs.

Prachtige lampen!!!

Wat een mooie lampen, ben er erg blij mee. Wel net iets donderdag dan op de site staat, dat vind ik wel jammer.

Prachtig!

Een prachtige lamp met letterlijk en figuurlijk heel veel uitstraling! Voldoet helemaal aan verwachting, maakt onze slaapkamer af!

Super mooie lampen

Ik heb de drielichts rookglazen vide hanglamp Steinhauer Reflexion zwart gekocht. Het bestel en vezendproces verliepen prima. Het De hanglamp was goed beschermd verpakt. Ophangen is prima te doen. Wel zitter aan alle 3 lampen erg lange snoeren. De lamp is echter in hoogte goed in te stellen. En eenmaal aan het plafond en met de juiste verlichting er in is het een prachtige sfeermaker boven de eettafel.

Snelle en goede service.

Het product werd snel geleverd en is perfect af geleverd.

Product goed en snel ontvangen

Wij werden op de hoogte gehouden van de status van de producten wat zeer prettig was. Zou zo weer opnieuw iets bestellen.

Super, alles klopt

Hanglamp en vloerlamp van het merk Steinhauer gekocht. Super blij mee

Een goede lamp voor een schappelijke prijs.

Lamp is goed verpakt,en voldoet aan onze verwachting.

Er is alleen 1 probleem probeer betaling via klarna te doen maar t lukt me niet heeft u andere betaal methode voor me M vr gr C.krikke

leuke producten en fijne prijzen

doet wat zij zeggen ,met positieve instelling het probleem oppakken.

alleen wel lang op moeten wachten. Donderdag besteld had dus vrijdag of zaterdag verwacht, kwam pas maandag. Verder perfect verpakt en we zijn heel blij met de lamp

Uitstekend de moeite waard

Goede service zeer tevreden

Snel geleverd en mooie lampen gekregen. Top

Vriendelijk en snel antwoord bij vragen Duidelijk en goed. Aangeschafte LED staande lampen - zijn wij heel blij mee. Makkelijk in elkaar te zetten. Ook met twee linkerhanden.

Prima en practische leeslamp

Fijne leeslamp, te gebruiken voor verschillende doeleinden

kan tenminste pianospelen

na heel lang zoeken werd ik geattendeerd door mijn muziekleraar op uw site

De lamp past heel mooi bij mijn spiegel en de tafel, het is perfect!

Het verzenden liep zoals is verwacht had, ik heb eerder een lamp besteld en ik had alle vertrouwen dat het nu ook weer goed zou komen.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal