Duisbug

47167 duisburg Holtenersrasse 307

Snelle levering en goed verpakte lamp.

Heb een lamp aangeschaft om uit te proberen boven een bar, we moeten nog testen of hij mooi staat. We hebben er uiteindelijk een stuk of 10-12 nodig, en ik hoop dat deze retour kan als hij qua beeld niet blijkt te voldoen.

Pracht lamp

Bezorging, prima!

TÓPSERVICE!!

TÓPSERVICE!!

Super snel levering en mooie product

Goede kwaliteit en super snel levering

Na de bestelling is de lamp snel en goed ingepakt geleverd.

Vriendelijk en goed geholpen na telefonisch contact voor advies welke lichtbron het beste bij de lamp aangeschaft kan worden.

Fijne klantenservice en mooie lamp

Onlangs een hanglamp besteld. De lamp is heel mooi, maar had een klein uiterlijk mankement. Het liefst had ik een ander exemplaar, maar helaas was de lamp niet meer leverbaar. Daarom bood directlampen mij een compensatie, waarmee ik akkoord ging omdat ik de lamp toch graag wilde houden. Heel tevreden met het bestelproces, de levering, het contact en de nazorg!

heerlijk

De lampen zijn zoals op de afbeelding en beschrijving. Heel mooie lamp, ben er heel blij mee! Snelle levering.

Preis Leistung perfekt

Astrein

Hele mooie notarislamp!!

Zocht een mooie notarislamp met zo’n groene glazen kap. Snel kunnen bestellen en werd ook heel snel geleverd. Stevig verpakt ook, want het is een glazen kap, dus niet onbelangrijk. Hij staat prachtig en we zijn er heel blij mee!!

Onze bestelling was verloren gegaan tijdens de feestdagen bij het leverbedrijf. Direct lampen heeft onmiddellijk een nieuw exemplaar opgestuurd en dit was de volgende dag al bij ons!

Snel en goed

De ene dag besteld en snel geleverd. Lampenkap ziet er mooi uit, net als op de foto

Nette klantenservice

In eerste instantie geen lampenkap bijgeleverd. Na telefonisch contact gelijk nagestuurd zonder gezeur. Hartelijk dank.

Precies wat het moet zijn!

Alles klopt en was top verpakt

Snelle service en correcte afwikkeling.

Ik ben tevreden over de gang van zaken

Wat een snelle levering!

Het was ook nog supergoed verpakt. Supersnel geleverd ook! De 2 hanglampen die wij hadden besteld zien er prachtig uit. Ze hangen er nog niet en we zijn nog op zoek naar passende ledverlichting erin. Maar we zijn er in ieder geval heel blij mee!

Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben.

siehe Kopfzeile

schnell, zuverlässig und top Qualität

Alles fein - sehr zuverlässig und schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie lampen snel geleverd voor een goede prijs,.

Ik bestelde één lamp om te zien of die echt zo mooi was als ik hoopte, twee dagen later wist ik het: ik wil er nog een bij! Inmiddels hebben we allebei fijn licht om bij te lezen en het staat nog heel.mooi ook.

Prachtlampen

Goede service en mooie kwaliteit lampen. De bezorging verliep vlot en volgens afspraak!

Sehr gutes Preisleistungsverhältnis

Alles hat reibungslos funktioniert Qualität und Farbe der Lampe hat den Erwartungen voll entsprochen.

Super tevreden

Had ooit 1 lamp gekocht ergens anders en kwam op jullie site de zelfde lamp tegen. Veel goedkoper. En dat was erg fijn. Dus ook 2 nieuwe kappen er bij besteld. Kappen zijn goed aangekomen, alleen de lampenpoot was scheef door vervoer denk ik. Mijn man heeft hem zo goed het kon gemaakt. Verder super te vreden.

Super goede service!

Heel goed geholpen door klantenservice met een zeer nette en goede oplossing!

Prachtige lamp

Zeer snelle levering en goed verpakt volgens afspraak.

Produkt gut, Versand macht Probleme

Die Lampenabdeckung, die ich gekauft habe, ist sehr gut und gefällt allen. Kurze Zeit später habe ich nochmal dieselbe Lampenabdeckung gekauft, aber diese ist beschädigt angekommen, vermutlich durch den Versand, der Umkarton kann leicht eingedrückt werden, was dann auch vermutlich geschehen ist. Ich habe reklamiert, weiss aber noch nicht, wie schnell und gut directlampen reagiert, muss also noch abwarten.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal