Licht!

De leeslamp bevalt heel goed. Met de dimmer kun je het perfecte licht instellen, zodat je ontspannen kunt lezen. De lamp is eenvoudig verstelbaar. De mooie moderne stijl (staal) van de lamp past goed in elk interieur.

Geweldige lsmp

Perfecte service,levering en lamp. Prijs ook erg voordelig voor deze super lamp met veel extra,s. TOP

Prima webwinkel

Prima webwinkel voor alles wat je nodig hebt op gebied van verlichting. Klantenservice ook meer dan op orde!

mooie lamp.

Levering was niet compleet, maar na een telefoontje vlotte aanlevering.

geweldig

Snel en goed geleverd

Mooie lampen met een goede prijs!

Mooie lamp voor een mooi prijsje!

Netjes afgehandeld

Maar heel even op moeten wachten en vond het fijn dat ik ze eerst kon bekijken en dan pas een betaling kon doen ze zijn echt geweldig

prima service en een snelle bezorging

het articel was goed ingepakt en netjes aan de deur bezorgd

Product als beschreven en snel geleverd

Overzicht op web side komt erg verwarrend over. Erg gekompliceerd om een juiste lamp te vinden. Na bestelling zeer correcte verwerking

Snel en goed opgelost

Erg snel geleverd, kreeg in eerste instantie de verkeerde lamp maar na een telefoontje kreeg ik meteen een mail met een retourlabel en de volgende dag had ik de goede lamp al in huis. Goed opgelost dus.

Snel en correct

Bestelwijze was duidelijk en levering binnen twee dagen. Staat van de op producten optimaal l.

Net wat we nodig hadden!

We zochten voor onze slaapkamer een lamp met klikschakelaar. Onze nieuwe lamp bezorgt ons de cosy feeling die we nodig hadden. Bedankt!

De instructie was te summier.

Waar moet ik beginnen bij het in elkaar zetten van de lampen?

Een heel goed product, tegen een redelijke prijs.

Mooie lamp

Ik heb een lavalamp besteld en ben er super blij mee! Het enige nadeel was dat het onderste deel van de fles met vloeistof een beetje gebogen was waardoor het schroefje niet makkelijk erin kon.

Aanrader, correcte snelle levering Mooie lamp, niet duur

Losse levering, wel snel

Lampvoeten en lampenkappen werden los van elkaar geleverd, dat was even verwarrend maar werd keurig uitgelegd door de klantenservice. Een van de voeten stond scheef, dus teruggestuurd, wacht nu op een vervangend exemplaar.

super

produkt werd prima geleverd, levertijd niet lang en produkt ziet er ook precies uit zoals je het besteld.

Superservice

Superservice voor zeer mooie producten. Kwaliteit en prijsverhoudingen zijn ook prima. Snelle levering, komt afpraken ne wat wordt beloofd op de site

Snelle levering goed verpakt en een prachtige lamp

Super mooie lamp goed verpakt en snel bezorgd. Als ik weer een lamp nodig heb bestel ik hem zeker weer bij deze leverancier.

Perfecte lamp, perfecte service, helemaal top!!!

Online gezocht op industriële driepoot lamp en direct gevonden bij Directlampen.nl waar de lamp goed omschreven werd. Direct besteld zonder te twijfelen. Donderdags besteld, 's maandags geleverd. Tussendoor zeer goed op de hoogte gehouden over de status van de levering. Geen verrassingen, alles helemaal perfect!

Heel mooie lampenkap en goede prijs!

Heel mooie lampenkap in goede maat en voordelig

goede service

correct en mooie produkten