Prachtige lampen, snelle levering en goede service!

De producten zijn erg mooi met duidelijke foto's op de site. Makkelijk en snel besteld en ook snel en gratis thuisbezorgd. Kwaliteit is top! Ben erg tevreden met mijn nieuwe lampen voor een mooie prijs, ze staan prachtig!

Goede communicatie en levering

Topzaak super blij mee

Snel , netjes en onbeschadigd geleverd

Aanrader

Mooie lamp gevonden

En mooie lamp voor boven de eettafel. Levering duurde wat langer, maar dit stond goed aangegeven op de site.

Positief meedenken in het positief oplossen van een probleem.

Snel bereikbaar, persoonlijk contact. Goed en erg positief benaderd. Een probleem wordt direct in belang van de klant opgelost.

Ondanks verhuizing Directlampen goede service

We hebben nog telefonisch contact gehad en een vriendelijke medewerker vertelde dat de levering iets langer zou kunnen duren vanwege verhuizing van magazijn. Ook stond op website een bericht dat levering wat langer dan normaal zou gebeuren. Vandaar ons telefoontje. Het kwam inderdaad op de 6e dag zonder verdere problemen. Dus wat ons betreft o.k.

Schitterend

Snelle reactie en verzending. Echt een mooie flexible lamp, die in véél standen, op schilderij of ander iets gericht kan worden. In één woord TOP. Héél tevreden met deze lamp

Snel reactie op bestelling

Erg goed er waren wat problemen met de verzending van mijn bestellingen, maar na telefonisch contact, werd dit snel en tot volle tevredenheid opgelost.

Volgens verwachting

Informatie op de site klopte. Snel geleverd.

Eerste keer besteld en was top

geweldige service

Het team klantenservice - met name Rianne - heeft ervoor gezorgd dat de spotjes die ik graag wilde hebben, maar moeilijk leverbaar bleken, toch al de volgende dag bij mij bezorgd werden. Helemaal top!

Goed en mooi product.

Leuke lamp die snel geleverd werd, voor een goede prijs.

Alles naar wens

Snel en netjes geleverd

Netjes en snel geleverd zoals het hoort

Snel, netjes, mooi, geweldige prijs!

Mooie site met heel veel keus, goede product omschrijving. Lampenkap zoals op foto. Snel geleverd. Netjes en veilig ingepakt.

veel keus en voordelig, snelle bezorging

Heel veel keuze in lampen en goede beschrijving. Zal hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering en goed verpakt

Prachtige lamp ontvangen

Onmiddellijke levering

Na 1 dag was het geleverd. Tafel lamp is zoals beschreven, zeer mooi

heel goed

heel goed

Snelle levering , goede communicatie!

Uitstekend en snel

Zeer snel en super goed verpakt.

PRECIES wat ik hoopte!!!

Helemaal goed. Erg blij!

Snelle correcte levering en een kwalitatief zeer mooi product

Goede snelle levering. Niet de aller goedkoopste maar wel een solide prestatie en dat is ook wat waard.

Is goed

Mijn ervaring is goed met jullie ..behalve DPD vevoers bedrijf walgelijk zeer ontevreden

Deskundig, vriendelijk meedenkend

Groeneveldselaan 25