Al heel lang op zoek naar een eet tafel lamp, pas geleden 1 via een andere site gekocht maar een totale miskoop. Achteraf blij want die ik nu heb is echt veel mooier! Snel geleverd en mooie prijs!

Mooie kwaliteit en service

Goede service en kwaliteit een dikke tien

Snel gebracht alleen op het verkeerde adres

correcte en snelle levering

handige website, snel geleverd en mooi product

geweldig snelle service

het zoeken op internet, de prijs, de levering, alles helemaal geweldig.

Zeer goede prijs- kwaliteitverhouding.

Betrouwbaar, goede prijs- en kwaliteitverhouding. Veel keus. Snelle levering. Volledig op de hoogte gehouden van het bestel- en leveringsproces. Aanrader.

Mooie lamp voor goede prijs en snel geleverd

Snelle levering. Goede omschrijving op de site. Soms is kopen via internet nog wel eens een teleurstelling als je het product in het echt ziet. Maar hier is ‘what you see is what you get’. Wel belangrijk om scherpere afspraken te maken met DPD. De lampen waren elders in de straat bezorgd, maar DPD doet dan geen briefje in de bus of e-mail.

Snelle service, mooie lamp!

Hier bestelden wij al onze lampen voor ons verbouwde huis. Complete series zijn hier te vinden waardoor ons huis eindelijk als eenheid oogt.

Volledig overeenkomstig met site

Vlot besteld, correcte afhandeling en betaling. Volgende dag thuis geleverd, met zorg verpakt. Duidelijke instructies.

Blij met de aankoop!

Blij met mijn aankoop maar jammer dat er niet duidelijk was aangegeven dat de lichtbron er niet bij zat.

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Snel geleverd, product zoals beschreven. Goede verhouding prijs en kwaliteit!

Goed bedrijf, snelle levering

We zijn heel tevreden met onze lampen. Ze werden snel bezorgd. De kwaliteit is fantastisch. En zeker voor dat geld. Een absolute aanrader. Reageren ook snel op je mail.

Leuke lamp, snelle levering

Snel en betrouwbaar

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Supersnelle levering.

Erg tevreden met het product en de supersnelle levering.

Snel geleverd en netjes verpakt

Directlampen staat voor kwaliteit

Mooie kwaliteitslamp en snel bezorgd

Zeer klantvriendelijk!

Behulpzaam, vriendelijk, zeer snel, meedenken

Vier lampen besteld maar helaas een glaasje tijdens transport gebroken. Na een belletje kreeg gratis een nieuw glaasje opgestuurd. Super.

Top lamp.

Beste Medewerkers, De bezorging was top. En de lamp ook. We gaan er nog één bestellen. Hartelijke groeten van Afke.

Erg positief

Snel geleverd,goede kwaliteit.staat fantastisch. Erg blij mee.

Geweldig lamp

Snelle levering goede service

Heel goed en bestel zeker weer een lamp

Mooie lamp

Prima kwaliteit