Er ging een lichtje op...

Mooi lamp online besteld... kwaliteit en kwantiteit top!

uitstekende ervaring

zeer snelle levering en perfecte service

Betaling, mailtjes en snelle levering. Snel, goed en duidelijk.

Prima lampje voor goeie prijs

Snelle afhandeling van mijn bestelling, besteld en de volgende dag precies op de afgesproken tijd afgeleverd.

Vervangend artikel werd meteen opgestuurd

Helaas werd de verkeerde lamp bezorgd maar na een telefoontje werd het geregeld en een dag later was de juiste lamo al binnen

Heel goed geholpen door Rianne

Wij zijn nogal onzekere klanten, hebben verschillende keren gebeld, gemaild en zelfs foto's van de ruimtes gestuurd. Al onze vragen werden goed en snel en duidelijk beantwoord. Daardoor verdiend Rianne voor ons, een dikke 10+.

licht in het donker

Goede lamp niets aan toe te voegen

Mooie aankoop!

Mooie aankoop voor onze hal! Snel geleverd en goede prijs/ kwaliteit. Blij mee

Heel blij!

Binnen korte tijd geleverd! Goed en stevig verpakt bij ons aangekomen. Lamp van goede kwaliteit, makkelijk te monteren en dim functie via de website met een filmpje prima aangegeven. Kortom 100% tevreden!

Ruime keuze en snelle levering

Overzichtelijke website met veel keuze uit mooie verlichting De koppeling naar alternatieven en met lichtbronnen is erg handig. Ook fijn dat de levering snel is en goed verpakt wordt verzonden.

Ruime keuze en snelle levering

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Ik zocht twee nieuwe nachtkastlampjes voor bij mijn nieuwe boxspring die op donderdag zou komen. Met een gouden voetje. Die waren moeilijk te vinden. Na verschillende sites vond ik ze hier op dinsdagavond. Makkelijk te bestellen. Vooral omdat je niet eerst een account aan hoeft te maken. En super snel geleverd. Ze staan geweldig mooi.

Geweldige service, makkelijk bereikbaar, prettig bedrijf.

Geweldige service, makkelijk bereikbaar en prettig bedrijf.

Zeer snelle levering

Al een aantal keer hier besteld. In een woord prima.

Prima en snel

Goed product

Een echt prachtige lamp besteld, en supersnel ontvangen .helemaal tevreden mee!

TOP!

Een plafondlamp besteld voor in de hal. Goeie communicatie via de mail over de levering en prachtige lamp ontvangen die er net zo uit ziet als op het plaatje.

Snelle levering en heel goed ingepakt

Keurig ingepakt en snel verzonden.

Super!!!

Snelle levering, keurig verpakt. En precies zoals het op de site staat.

Alles snel en op tijd bezorgd dus heel tevreden.

Product goed verpakt. Zeer goede prijs en gratis bezorgd.

Echte kwaliteitslampen met een sjieke uitstraling

Ik heb lang gezocht naar lampen met deze uitstraling en van deze kwaliteit. Wat een feest toen ik ze uiit de doos haalde en ik meteen al voelde dat ze van een degelijk materiaal waren. En ook de afwerking was echt heel mooi. Ik heb inmiddels veel complimenten mogen ontvangen. Superblij. De levering was snel en de lampen waren ook goed verpakt.

Prima product en volledig conform als omschreven

Product aangeschaft als lampje voor op een nachtkastje. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Het is prachtig uitgevoerd, werkt door een enkele aanraking te geven aan de voet van de lamp en is dimbaar in drie standen. Zeker aan te bevelen. Lamp was keurig verpakt en werd netjes thuis bezorgd. Uitstekend!

Prachtige lamp goed afgeleverd

Lamp maakt alle verwachtingen waar. Hij staat prachtig in de woonkamer

Prachtige lamp

Hele mooie lamp. Installeren was wel even een dingetje, staat heel mooi in de keuken!

Geweldig veel keuze in geweldige lampen

Ia de mooie gemakkelijke site snel en simpel.onze nieuwe plafondlampen gevonden en besteld. Snel in huis en nu heeft ons huis weer een nieuwe top uitstraling!

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal