Ik had een verkeerde bestelling gedaan en kon dat zonder kosten weer retourneren,

Naar verwachting en snelle levering!

Precies wat ik verwachtte

Uitzoeken van een foto kan een tegenvaller zijn. Maar dankzij foto's van verschillende kanten en inzoomen, kregen we precies het product wat wij er van verwachtte!

snel en netjes geleverd

lamp voldoet volledig aan mijn verwachting

Mooie lamp

Hele mooie lamp goede prijs kwaliteit

De lamp is mooi van design en goed van prijs Ik wacht nog op de tafellamp en dan is mijn woonkamer compleet

snel en correct geleverd

uitgezocht op internet en voldoet aan de verwachting

Volgens afspraak

1e zending was niet helemaal goed, waarna er diezelfde dag een andere werd verzonden... Geheel volgens afspraak. Product is prima. Complimenten aan Rianne !

Lamp besteld en binnen twee dagen was het thuis. Het was precies zoals op de afbeelding. Alles klopte en ging goed. Als ik weer een lamp nodig heb, za ik deze website opnieuw gebruiken.

Zeer Goed

Ik heb de bestelde vloerlamp heel snel en in goed staat ontvangen. Ik ben er heel blij mee. De lamp is precies zoals afgebeeld en een goede kwaliteit.

Perfecte levering en service

Mensen zijn betrokken met de klant, met veel expertise.

Ik heb bij Direct lampen een mooie zwarte lampenvoet besteld Ik kreeg netjes de gereserveerde bestelling via mijn mail binnen samen met de track en tracé om mijn pakketje te volgen Deze werd een dag later keurig bij mij bezorgd en over twee weken hoef ik de lampen voet pas te betalen Ik heb een dag later nog een foto gestuurd Van de lampen voet samen met de kap erop Ik kreeg ook daar netjes een berichtje van dat ze mij bedanken voor het sturen van de foto Heel netjes vond ik dit ook Nee ik kan direct lampen zeker aanbevelen Ik ben heel erg tevreden

Mooie lampen en snelle service!

De lampjes die we besteld hebben zijn mooi en snel in huis en supergoed verpakt!

Heel fijn lampje op nachtkastje

Dat ik voor de 2e keer dit lampje heb besteld, zegt al genoeg.

Netjes op tijd bezorgd, goed verpakt en leuke lampen! Blij mee!

Netjes op tijd bezorgd, goed verpakt en goede kwaliteit. Blij mee!

Goed geregeld

Bij ontvagst 1 lamp beschadigt heb gebeld moest de kapotte terug sturen en had de volgende dag een nieuwe dat vonden wij super geregeld dank je wel

Mooie lampen.

Heb 2 wandlampen gekocht voor boven bed. Moet nog verhuizen en ophangen. Mooie kwaliteit.

Perfecte service

Alles goed gegaan met routineren geen probleem ,zo je geld weer terug en snel levering. Wat wil je nog meer..

Geweldige winkel

Ik had een beschadigde lamp gekregen daarna stuurde ik een e-mail en ze hebben zo’n goede service geleverd echt top dus ik raad iedereen aan om daar te kopen

Snelle levering, goed materiaal.

Ruime keus op site, goede prijs, makkelijk te bestellen en supersnelle levering (1 dag). Ook een opborrelende vraag supersnel beantwoord.

Ik heb de betrokkenheid van Direct als heel prettig ervaren!!!

Mooi product, prima service

Voldeed aan de verwachtingen

Lamp is echt heel leuk

Deze lamp heeft naast de echte lavalamp, hier in huis een centrale plaats en de kleinkinderen zijn er gek op.

Super netjes en heel snel geleverd. Echt Top kan het iedereen aanraden.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal