Kon hem als "oude" vrouw zelf in elkaar Zetten!

Prima lamp en past goed in stopcontact

Voldoet aan mijn verwachtingen

Perfecte kwaliteit en prompte levering.

zeer tevreden

Prima kwaliteit

Twee staande lampen gekocht. Binnen 24 uur afgeleverd. Goed verpakt en netjes afgeleverd. Aan te bevelen.

Vandaag besteld morgen in huis

Dit was ook echt zo supersnel geleverd

Zeer snelle levering, en precies wat ik er van verwacht had

Had nog geen ervaring met Directlamp maar het was zeker niet voor de laatste keer

Super snel geleverd zonder kosten

Zeer content met mijn eerste bestelling

Snel bezorg. Mooie lamp

Snelle en goede service

Per ongeluk verkeerde lamp besteld, met 1 telefoontje alles goed geregeld. Lamp kwam zeer snel en nog mooier als dat ik dacht. Zo blij mee. Een aanwinst in mijn huiskamer.

Mooie lamp en vlot geleverd

Prima duidelijke website met goede keuzemogelijkheden en nette prijzen

Lamoen besteld, volgende dag in huis, keurig verpakt!

Precies hoe het op de site stond, snelle goede levering! Ben er súper blij mee. Goede prijs & kwaliteit verhouding. Zou directlampen bij iedereen aanbevelen.

Prima lamp net wat we voor ogen hadden

1 minpuntje ik had er ook een led lamp bij besteld. Die was apart verpakt in een doos waar wel 50 lampen in kunnen. Die had makkelijk in de doos van de tafellamp gekunt.

prachtlamp

Snelle levering, mooie lamp, voornamelijk verpakt in karton. Beetje plastic om de lamp zelf om krasjes e.d. te voorkomen. De lamp is voor op mijn kantoortje, maar kan ook prima gebruikt worden als sfeerverlichting in bijvoorbeeld de huiskamer.

Top lampen

Mooi helder licht

Super mooie lampenvoet en kap en een hele snelle levering. Echt top.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie spots besteld. Snelle levering en ziet er goed uit

Zal het neutraal houden

Met de transporteur waardeloos De klantenservice is top als je ze spreekt nu nog de afspraken na komen duurder de lampen gij compleet echter licht beschadigd dit is door de klantenservice direct geregeld echter de verkeerde lichtbronnen leveren die meteen verzonden zouden worden is na een week nog steeds niet verzonden Kortom je kunt lampen bestellen maar de lichtbronnen niet Laat ze vervolgens niet verzenden maar haal het op ze de dozen worden voor de deur gezet in de regen

Mooie lamp, snel geleverd

Trendy en uitgebreid assortiment. Snelle levering en stevig ingepakt. Aanrader!

Snel en keurig bezorgd

Zo happy

Alles snel kunnen bestellen en ook allemaal snel en goed afgeleverd

Mooie lampen ,snelle levering Wel een beetje lastig ophangen,maar verder super..

Tot nu toe is onze ervaring prima Snelle levering Je pakket goed kunnen volgen ook bij terug zending Zeker een aanrader om je aankopen te doen directlampen

Super goede service!

Had 2 lampen besteld maar 2 verkeerde bolletjes werden kosteloos toegestuurd en de verkeerde mocht ik houden! Zeer goede service!

Mooie lampen. Goede service en snelle levering

Na een verkeerde zending heeft Rianne van de klantenservice me heel netjes en goed geholpen. Een andere lamp was beschadigd. Maar dat kwam niet door directlampen maar door DPD. In overleg samen correct afgehandeld

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal