Stijlvol, snel en scherpe prijs

Mooi uitziende scandinavische hanglamp besteld bij directlampen Snelle en goede levering de volgende dag Beantwoordde geheel aan mijn verwachting

Alles bestens

Wir sind mit dem Service und der Qualität sehr zufrieden und könne und werden Viva-Leuchten weiter empfehlen.

Top geregeld.

Snelle levering en een mooi product.

Goede prijs, prachtige lamp en snelle verzending.

Blij met Directlampen.nl, De lamp die ik uitzocht is thuis nog mooier dan ik verwacht had, de verzending is snel en ik werd via mail perfect op de hoogte gehouden. Uitstekend!

De lampen kwamen netjes op tijd en zijn van prima kwaliteit. Soms is het aansluiten niet heel handig opgezet, maar verder niks te klagen

Echt Top,zo goed geholpen..door Harmen..echt waar,bestel een lamp hier als er iets mis is..je krijgt meteen een mail,en het wordt opgelost ! Zeer zeker een aanrader!!!

Mooie lamp en vlotte levering!

Twee lampen gekocht. Allebei beeldig.

De lampen werden supersnel geleverd en waren niet duur. Ik ben heel tevreden met mijn linnen kappen en aan de derde bestelling wordt gewerkt!

Uitstekende service

Heldere en goede website. Goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende klantenservice.

De levering ging alle kanten op maar nu zeer tevreden

Na mijn bestelling duurde het even voor het eindelijk zonder track&trace geleverd werd. En als klap de vuurpijl zat er ook nog een deuk in de lampenkap, ik moet zeggen hoe het is op gepakt perfect vriendelijk en binnen no time kreeg ik bericht dat er een nieuwe kap toegestuurd zou worden. Ook dit ging niet helemaal top werd onverwachts geleverd zonder track&trace. Dat het niet helemaal soepel liep is jammer, de lamp is top heel blij mee. En klantenservice zeer vriendelijk daarvoor dikke pluim

erg mooie lamp

levering is correct gegaan.

Alles prima!

Lampe sehr gut verpackt, schneller Versand, preiswert. Gute e-mail-Infos. Dankeschön :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle service , goed enj mooi product tegen redelijke prijs

heel erg goed!!

Snel geleverd en telefonische hulp goed ontvangen

Goede service en snelle levering!

Snelle levering, lamp zoals verwacht. Heel blij mee!

Super blij met mijn aankoop

Super fijne website en snelle levering, goed ingepakt, omdat het een glazen lamp is wel belangrijk. Dus een hele blije klant erbij

Snelle levering van mooie lampen!

Snelle levering van 4 lampen. Bij het ophangen bleek dat 3 lampen voldoende waren. Eén retour gestuurd, ook dit werd prettig verwerkt.

tiptop.

snelle en correcte afhandeling chapeau!

Beste prijs en snel geleverd.

Lamp is op meerdere plaatsen te koop, directlampen.nl had de laagste prijs. Volgende dag op de stoep.

Tolle Lampe mit einfacher Installation

Alles wie beschrieben, die Lampe kann man für diesen Preis nur weiterempfehlen. Einfache Montage innerhalb von 5 Minuten alles angeschlossen und montiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie lamp, snel geleverd en goed geprijst.

Was snel bezorgd en goed verpakt. De lamp is mooi, we zijn er erg tevreden mee.

Mooie Lamp!

Erg blij met deze mooie lamp voor in ons nieuwe huisen snel verzonden.

Duidelijke omschrijving en afbeelding. Prijs uitstekend. Bestelproces simpel en Communicatie goed.

Mooie en stabiele lamp voor een leuke prijs

Wij zochten een leeslamp voor een klassiek interieur. Deze lamp sprong er in positieve zin uit zodat wij hem hebben besteld. We hadden de lamp heel snel in huis, was goed verpakt en is helemaal naar onze zin. Geeft een fijn licht om bij te lezen.

Uitstekende service

Vriendelijk mail verkeer en àlles super snel opgelost en gedeelte direct terug gestort

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal