Super! Probleem met defect supergoed verholpen.

We hadden een lamp besteld die na montage een defect bleek te hebben. Melding van gemaakt, waarna gekozen kon worden voor omwisseling. Pakket kon simpel via PostNL punt retour, nieuwe lamp werd al verzonden voordat de oude retour ontvangen was.

Prima duidelijke afspraken ook qua bezorgen

Hele mooie lamp gekocht die ik in een andere winkel nergens ben tegen gekomen

Geweldig!

Contact gehad met een medewerker omtrent het nog niet ontvangen van mijn bestelde lamp. Echter was volgens gegevens track en trace deze wel bezorgd. Medewerker heeft het uitgezocht en de fout ligt bij DPT, deze had de lamp weer meegenomen omdat er niemand thuis was. Ik was de gehele dag thuis, had er vrij van mn werk voor genomen. Al met al is de lamp meteen weer opgestuurd, fijn gesprek gehad.

Goede service en snelle levering

De collectie is groot, helaas 1 artikel retour, de service is perfect. Een aanrader.

De geleverde lamp bleek een gebarsten glaasje te hebben. Na een telefoontje konden we de lamp kosteloos terug sturen. Al vrij snel werd er een nieuwe geleverd. Dat iets stuk is bij levering kan gebeuren. Hoe je dat vervolgens oplost geeft aan hoe klantgericht je bent en dat zit bij directlampen wel goed.

Prima website, veel keuze en snelle afhandeling

Veel keuze, heldere website, mooie producten en ruime keuze uit kwaliteit producten, voor elk wat wils en snelle afhandeling

Prima, zowel product als bezorging

Keuze kwam overeen met het plaatje op internet.

Top!!

Snelle levering en makkelijk bestellen!

Prima product, netjes en snel afgeleverd!

Snel en makkelijk per dag internet bestellen. Product keurig verpakt en snel geleverd. Goed geïnformeerd over levertijd, aflevertijd en retourmogelijkheden. Die waren niet nodig: product is helemaal top in orde en past perfect bij ons interieur.

‘n lekkere leeslamp..!

M’n tevredenheid kreeg al vorm bij de website: goede, duidelijke foto’s waardoor ik makkelijk kon kiezen. De geselecteerde, staande leeslamp werd snel geleverd. Hij moest nog wel gedeeltelijk in elkaar worden gezet, maar dat bleek geen probleem. Ik ben tevreden over de lamp omdat hij én gezellig, diffuus licht kan verspreiden én goed leeslijst. Al met al een lekkere leeslamp!

mooie robuuste keukenlamp

De bestelling is snel geleverd

Super blij met onze mooie lamp!

De lamp is prachtig, beschrijving klopt precies en op 1 dag was de lamp binnen. Kwaliteit prijs verhouding is top.

Snelle levering en mooie prijs. Service is uitstekend.

Ik had een lampenvoet besteld, die werd de volgende dag al bezorgd, maar was in 2 delen. Ik heb gelijk gebeld en mocht en kosteloos terug sturen en heb gelijk een nieuwe gekregen. Echt een top bedrijf.

Super tevreden

Blij, vrolijk en een beetje emotioneel:-)

Ze reageren snel op een e-mail

Ik heb mijn lamp nog niet ontvangen maar het zou wel leuk zijn als cadeautje in het nieuwe jaar

Geweldige service.

De lampen die ik had besteld waren binnen twee dagen binnen. Bij een was er een defect, die heb ik terug gestuurd en binnen twee dagen had ik een nieuwe in huis!! Top geregeld.

Goede firma

Plavonaire besteld kwam snel binnen, en voldoet aan de omschrijving.

Super service

Nadat, gok door het Kerstmisgeweld, mijn product niet goed was gearriveerd, werd de fout al hersteld nog voordat ik het product had kunnen retourneren.

mooi product

zeer snelle levering

Uitstekende service en snelle levering

Het bestelde artikel werd snel geleverd en was heel goed verpakt.

Vlotte levering en degelijk product

Zelfs in de drukke kerstperiode en last minute besteld kwamen de burealampjes op tijd aan. Zeer tevreden.

Super goed en snel.

De ene dag besteld, duidelijke site, de volgende dag ontvangen. Lamp was zoals op de foto. Kwaliteit goed en makkelijk te monteren.

Keurig verpakt en snel geleverd geweldig!

Heel blij met mijn aankoop. Ik zou iedereen direct lampen.nl aanbevelen.

Voor herhalen vatbaar

Goed geholpen en goede service toppie

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal