Snelle levering, goede prijsklasse en gratis verzending.

Dit was de 1e keer dat ik bij Directlampen heb besteld. De levering was erg snel een goede prijs en ik ben blij met gratis verzending. Ook op de voordelige lampen. Al met al erg tevreden.

Dimbare ledlamp werkt goed

De lamp die ik had besteld werd netjes bezorgd. In elkaar zetten was wel even een puzzeltje, want de schroefgaatjes waren moeilijk te vinden. Waren gevuld met een blauwe substantie, waar je eerst een gaatje in moest prikken. De onderkant van het armatuur zag er daarnaast wat stoffig en beduimeld uit, alsof de lamp op een vieze vloer had gestaan. Ook jammer vond ik het, dat de bewegende delen nogal kraakten bij het verstellen van de lamp. Ging niet echt soepel... Al met al toch een bruikbare lamp voor een goeie prijs. Dimmen gaat prima, en het licht is mooi.

Korrekt,duidelijk en netjes op tijd bezorgd.

Zie boven staande. Duidelijk een 10 waard.netjes mooi en juist wat we nodig hadden.zeer goed een verzorgd.

Geweldig.

Positieve ervaring met dit bedrijf.

Bestelling zoals op foto's

Snel geleverd en goed ingepakt.

Snelle levering van de bestelde lamp

A veel zoeken vond ik het onderdeel van een hanglamp dat kapot was gegaan bij Directlampen! Deze bleken inderdaad te passen!

Stijlvolle vloerlamp

Zwarte lamp met gouden binnenkant. Geeft een rijke feel aan het geheel. Kap iets te groot naar mijn zin - maar dat komt dat ik aan de andere kant van de bank ook een soortgelijk grote vloerlamp heb staan- mijn fout. Verder is de prijs kwaliteit verhouding goed. De hoek wordt er toch best leuk door opgefleurd

Mooie lampen. Goed ingepakt en de bezorging was snel.

Lam is supper en snel binnen

Super leuke site

Blij met de snelle levering en mooi lampenkapjes

Helemaal prima!

Alles naar wens verlopen. Artikelen snel en goed verpakt verzonden. Leuke lampen voor een klein prijsje! Helemaal fan hier!

Makkelijke website, veel keuze en een supersnelle levering.

De lamp beantwoord aan onze verwachtingen

zie boven

Snelle levering, goed verpakt!

Snel, veilig betalen, goed ingepakt, vloerlamp met glazen bol. Duidelijke webshop.

Bevalt goed, snelle levering. Erg tevreden over de lamp.

Prachtige lamp en snelle levering

Ik vind het echt een supermooie lamp! Was van tevoren huiverig ivm eerdere ervaring met een onbetrouwe website, maar de lamp was er snel en was goed verpakt (1 pakket met de lampvoet, 1 pakket met de lampenkap en 1 met het peertje). Super blij mee, dikke 10!

Heel snelle levering....

Mooie lamp en snel geleverd

Na ontvangst was het een makkie om de lamp in elkaar te zetten. Stekker in het stopcontact en er was licht. Eenvoudig aan/uit en te dimmen. Mooie slanke vormgeving. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en een goed product

Prima service, gisteren lamp besteld, vandaag keurig bezorgd. Ook nog achteraf -Klarna- mogen betalen, kortom Super!

Een prachtige strakke led-lamp en binnen een paar dagen geleverd.

Ik ben heel blij met mijn Steinhauer hanglamp. De beschrijving op de site was duidelijk (o.a. ingebouwde dimmer en 2 soorten licht). De lamp ophangen eist de nodige ervaring en geduld i.v.m. centreren en uitlijnen, zodat deze precies op de goede plek boven je tafel hangt. Met de dim-to-warm technologie waarmee de lamp van koel wit licht naar warm geler licht gedimd kan worden, creëer je de juiste sfeer. Deze lamp krijgt bij mij een lang leven!

Super service

Bestelling was niet wat ik verwacht had. Terug mogen sturen en iets anders uit mogen zoeken waar we heel blij mee zijn. Goed ingepakt, snelle bezorging, snel contact dus al met al heel tevreden.

Heel erg tevreden!

Snelle en correcte levering. De bestelde lamp voldoet volledig aan onze verwachtingen! Super blij en erg tevreden!

Vlotte levering en mooie lampen.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal