Snelle correcte levering en duidelijke informatie

Prima kwaliteit en uitstekende levering!

Zeer positief op alle aspecten!

Goede en mooie lamp ben er heel blij mee

Prima lamp en snelle levering

Eenvoudige bestelprocedure en snelle levering van een goed product, dus helemaal tevreden.

Eerst in de winkel in Veenendaal geweest. De lamp was niet op voorraad. De verkoper miste het koopsignaal. Toen hebben we hem via de website besteld. Snelle levering, de volgende dag!

Altijd goed

Snelle levering, goede producten en goede communicatie, prijs-kwaliteitverhouding goed!

Prijs kwaliteit prima

Snel en accuraat

Bestelling en levering zijn heel vlot en netjes verlopen

Bestellingen en leveringen zijn heel vlot en netjes verlopen.

Lamp snel en in goede staat ontvangen

Een dag na de betaling al bezorgd. Goed verpakt en onbeschadigd.

Snel en prima

Exact de lamp ontvangen die ik zocht ivm een vervanging van dezelfde lamp. Snelle bezorging. Prima prijs

Top service en prachtige lampen

Lampen zijn zoals verwacht. Klantenservice is vriendelijk en denken met je mee. We kregen de verkeerde lichtbronnen geleverd, binnen 1 belletje werden de juiste lichtbronnen verzonden en mochten we de huidige lichtbronnen houden.

Nette service en duidelijk aanbod

De website is helder met goede productinformatie. Het aanbod is goed, alles wat ik nodig had was aanwezig. Ik heb contacr gehad met de klantenservice en deze was deskundig.

Blij en verrassend groot

Super snelle levering en wat is de lamp mooi groot. Een echte eyecatcher in onze slaapkamer.

Snelle terug koppeling na melding probleem

Niets op aan te merken

Alles werd netjes verpakt geleverd binnen de 2 dagen. Mooi produkt. Heel tevreden.

Sneller geleverd dan verwacht en aangegeven!

Prettige manier van werken.

mooie lamp, snelle levering

de lamp geeft mooi, warm licht en staat mooi in ons interieur

Prima keus

Directlampen heeft veel keus, voor elk wat wils. De levering van de lamp was heel snel en prima verpakt.

Vlotte en degelijke levering van een mooi degelijk produkt.

Vlotte en degelijke levering van een mooi degelijk produkt. Spijtig van de niet vervangbare letlamp. Lamp stuk, geheel vervangen ???

supertof

heldere site, fijne lampen , snelle levering,vlotte montage en goede uitstraling!

Snel, prima lamp, goede prijzen!

Snelle bezorging, prima lamp!

Makkelijk te vinden, goedkoop en snel geleverd

We zochten een identieke lamp. Op de site van Directlampen was dit artikel nog steeds leverbaar en op voorraad. Bleek ook nog eens de meest voordelige te zijn. Na 2 dagen was hij binnen. KIJK HEM SCHIJNEN ;-) mini-minpuntje: Bij de bestelling was niet te zien wanneer het afgeleverd zou worden. Maar dat vind ik geen probleem, er is al genoeg gejaagdheid in de wereld.

Snelle levering en goed ingepakt. Keurig en snel antwoord op vragen per mail. Geen op- of aanmerkingen.

Aardig

Miste de lampenkap,na aankoop van een booglampen.na zelf voor een 2e keer te bellen, zou het opgelost worden. Tot op heden alleen een retour bon ontvangen .maar nog geen nieuw artikel

Supersnelle levering

Goede begeleiding bij levering. En de aangekochte lamp voldoet aan alle verwachtingen.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal