Lampen deden volledig aan de verwachting.

Lampen deden volledig aan de verwachting.

Heel goed eerst met Patrick nu met Rianne

Prachtige lampen, eenvoudige montage en snelle levering

Ik was op zoek naar stoere industriële lampen met een lang snoer. Middels mail contact hierover en verwezen naar bepaald merk. Fantastisch. Betaalbaar, mooie en goede kwaliteit. Handig ik meteen de lichtbronnen die worden geadviseerd mee te bestellen.

Super service !

Ik ben super blij met de snelle service. Jullie komen de afgesproken levering op tijd na .Alleen wat mij altijd verbaast bij DPD dat ze niet in het weekend leveren dan krijg je toch wat later geleverd.

mooie lampen

mooie houten spots heel snel geleverd

Schitterende lampen!

Net wat ik in gedachten had, heel tevreden !

mooi product

gewoon wat ik verwacht heb mooi, stevig, en precies zoals ik op de foto zag zijn er erg blij mee snel geleverd en goed verpakt top dus

Goede koopervaring, heel tevreden met mijn lampen.

Heel tevreden met mijn gekochte lampen. Bezorging ging voorspoedig, goede service, erg klantvriendelijk geholpen.

Volgens verwachting

Snelle levering alles naar behoren

Een mooi lampje, voldoet aan de verwachting

We zijn tevreden over deze verlichting. Het enige wat jammer is, is dat de verlichting wanneer hij redelijk gedimd is knippert. Maar geen idee of dat aan de (net nieuwe en geschikte) dimmer ligt of aan de verlichting zelf. Het product staat goed omschreven en gefotografeerd op de website. De verzending was snel en netjes!

Gewoon goed

Levering gewoon goed had een beetje moeite om de lamp in elkaar te krijgen fitting paste niet in de glazen bol maar met wat schuurpapier op gelost ik ben tevreden

prima service

snelle levering een een mooi product

Snelle service. Goed product!

Ik had het snel in huis en de kwaliteit is prima!

Snelle levering, goede kwaliteit

We hebben de lamp besteld, reacties via de mail waren er snel, we werden op de hoogte gehouden over wanneer er geleverd werd. Dit klopte allemaal.

Snel bezorgd, duidelijke instructies en redelijk goede kwaliteit.

Onverwacht snel bezorgd. Geen onnodige verpakking. Goede instructies om de lamp op te hangen. En de lamp voldoet aan de verwachting. Gewoon goed voor het geld.

Binnen 24 uur een andere lamp. Even Directlampen.nl bellen, en binnen No time een tevreden klant. Ga vooral zo door. Groet MJK.

onvolledige bestelling super snel aangepast

snel geleverd en mijn bestelling snel aangepast en goed verpakt.

Snelle levering, producten zorgvuldig verpakt.

Prima levering goede verpakking

zie boven ,alleen een klein min puntje voor een 83 jarige levering om 22,30 uur ;savonds .

mooie wandlampen, geen verzendkosten, snelle levering dus helemaal goed

Prima ervaring. Snelle levering. Blij met product

Bestelling niet door DPD geleverd. Na onderzoek gelijk een nieuwe verzonden en volgende dag in huis.

Snelle en keurig verpakte levering

Produkt zoals omschreven op de site. Snelle levering en keurig (goed) verpakt. Ben zeer tevreden.

Perfecte service en mooi product.

Super snelle levering, Top

Kwaliteit/ prijsverhouding super

Goed verzorgd geheel.

Mijn lamp de volgende dag uitstekend verpakt bezorgd.

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal