Groot assortiment

Mooie lamp gekocht en de volgende dag geleverd.

Snel in huis Goed licht

Helder licht , makkelijk te plaatsen, mooie vormgeving

Zie boven

Prima service en lampen

Snelle bezorging en mooie prijzen

Wauw

Snelle levering mooie kwaliteit .

Een mooi product en ben er heel blij mee

De web site is goed - duidelijk en eenvoudig te bestellen. De levering was volgens opgave web site. Goed verpakt en primatologie in elkaar te zetten. Ik ben niet handig maar zelfs mij lukte het om het in elkaar Inge zetten en nu is het genieten van fijn en gezellig licht c.q lamp

Geweldig !!!

Lampen netjes ontvangen, zoals afgesproken. Netjes ingepakt, en voldoen aan de verwachtingen. Ben al weer aan het kijken voor het volgende project.

Gepaste advies, aparte product, geweldige kwaliteit, mooie prijs.

Hier wordt naar je geluisterd en meegedacht. Mooie

Ruime keuze, snelle levering

Onze staande schemerlamp ging stuk. Bij directlampen.nl zagen we nagenoeg dezelfde maar dan in led-uitvoering. Bovendien afgeprijsd. Snel besteld en bijna even snel ontvangen.

waarom

waarom

Erg fijne en mooie lampen

Gewoon goed

De lamp die wij hebben besteld is precies zoals we hem hadden voorgesteld, prima kwaliteit en snelle levering

Mooie degelijke kwaliteit !!!

Zeer tevreden over de tafellamp

Snel geleverd. Goed verpakt, kap en voet gescheiden. Leuke prijs voor goede kwaliteit Kortom een dikke 10

Correcte levering,zeer mooie lampen!

Vlotte levering,mooie producten

tevrede

tevrede

Super mooie hanglamp

Online zag ik deze hanglamp Wij waren al heel lang aan het zoeken naar een mooie hanglamp boven de eettafel Wij zagen deze lamp ik was meteen verkocht deze lamp wordt het boven de eettafel Besteld en 2 dagen later werd de hanglamp bezorgd De hanglamp staat super mooi boven de eettafel Super blij mee

Zeer tevreden!

Na eerst telefonisch contact met een zeer vriendelijke jongeman, de lampen besteld. En zoals beloofd, de volgende dag in huis!

Geweldig blij met de lampjes!

Geweldig blij met de nachtkastlampjes, en met de snelle levering.

Snelle levering orachtige lamo. Overzichtelijk

Klantgericht en oplossingsgerichtheid

Tafellampje was, een barst in het glaskelk zichtbaar. Waarschijnlijk tijdens transfer met post gebeurt. Gebeld en ik kreeg retourlabel en kon lampje retour sturen met opmerking op retourlabel om nieuw lampje naar ons terug te sturen. Dit is service, ik hoef zelf niet een briefje erbij te doen. Erg fijn!

prima staande lamp

Prachtige functionele lamp

Zeer mooi

Het is een mooie lamp wat perfect bij het geheel past

Super !

Mooie lamp, mooie prijs en zeer snelle levering !!

Netjes afgehandeld

Redelijk snel binnen, en goed verpakt

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal