Goed verpakt snel geleverd

Snelle levering van hele mooie lampen

Super snelle levering en de wandlampen zijn zeer degelijk en heel mooi.

super

De levertijd was wat langer dan verwacht en de klantenservice reageert traag maar het was het wachten waard. prachtige lamp en 100 euro goedkoper dan op andere sites.

Snelle Leserinnen, mooie Lamp

Besteld - stellt geleverd - gewaltig Producr

verstehe leider nicht

Verstehe kein Niederländisch. Bin aber von der Lampe begeistert

Prachtige lamp ik heb ook hanglampen van dit soort

Prachtige lamp, snelle service

Heel snelle levering, precies zoals op de afbeelding en hele goede kwaliteit.

Quick delivery Great product

Delivery was as expected. Delivered when they said they would

Gebroken onderdeel gratis vervangen

Een (uitstekend geleverde) staande lamp viel bij het monteren om, waarbij een glazen lichtspreider brak. Contact met Vince van klantenservice, die er na contact met de fabriek voor zorgde dat binnen een paar dagen het gebroken onderdeel werd nagestuurd. Kosteloos, want “een ongeluk zit in een klein hoekje”.. Chapeau!

Alles bestens und weiterzuempfehlen!!!

Top Preis, extrem schnelle Lieferung, sehr gute Qualität, gute Auswahl an Zahlungsmethoden (z.B. Klarna)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prompte Lieferung

gute Verarbeitung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Verzending kon beter

Het bestellen ging makkelijk en de prijs was voordelig. Echter was de lamp nauwelijks beschermd bij verzending. Waardoor deze een deuk had. Gelukkig is de lamp van metaal en was dit terug te buigen, zonder dat het echt opvalt. Verder is alles prima verlopen.

Mooie lamp snel verzonden

Mooie lamp die ik nu bij Direct met een mooie korting kon kopen. Product is snel verzonden.

Super mooie lampen, snelle levering!

Mooie lampen besteld bij Directlampen. Erg goede ervaring. Snel bezorgd waardoor we er snel van konden genieten!

Geweldig!

Keurige levering mooie lamp!

Zeer snelle levering en uitstekende service

Mijn lampen werden zo snel geleverd dat ik ze niet meer kon aanpassen. Jammer maar ze bevallen goed en we ruilen ze niet. Telefonische service was ook top

Top, snel bezorgd goede klanten service

De lamp kwam snel binnen. De kap was met de bezorging beschadigd, de klantenservice gebeld (direct contact en gelijk opgelost) de volgende dag ontving ik een nieuwe kap. Vriendelijk, goede service en snel!

Netjes en snel geholpen!

Ik was op zoek naar een nieuwe lamp boven de eettafel maar twijfelde wat mooier was een of twee lampen. Toen maar twee besteld en toen ze kwamen bleek een toch voldoende. Na overleg een retour kunnen zenden. Top geregeld

Prima lamp voor een goede prijs

Snelle levering. Prima lamp!

Super Produkt, sieht sehr schön aus

Everything perfect

Very nice design, super fast delivery and very good value for money!

Heel positief!

Erg goed geholpen en blij met mijn aankoop. 1 lamp is later geleverd, maar alles op tijd en duidelijk gecommuniceerd.

Product stuk daarna geen contact meer

Slecht! Een kapotte lavalamp. Daarna vriendelijk telefonisch contact met een werknemer. Nee mevrouw het komt goed. Dit was op 5 dec. Daarna gemaild product terug gestuurd nog 2 keer gemaild en geen contact meer mogelijk. Gebeld.. Wordt niet opgenomen. Weer gemaild telefoon nummer achter gelaten en nog steeds niets gehoord. Conclusie verdrietig kind zonder lavalamp die hij van de Sint keer.

Geleverd, zoals beloofd!

Ben heel tevreden met Directlampen; mooie collectie voor mooie prijzen!

Door de grote collectie lampen is er altijd een lamp naar je keuze!

Groeneveldselaan 25

3902 HA Veenendaal