Snelle levering van prima product!

Schoenen op de website besteld die een dag later al geleverd werden.

Keurig netjes en goede service.

Alles was keurig geregeld. Goede website.

Mooie schoenen hebben jullie.

Goed verpakt en goed aangekomen.

Perfectie

Prachtige collectie, perfecte bestel-en afleveringservaring.

Goede ervaring

Al een paar keer online besteld, Simpel en snel in huis. Goede aanbiedingen.

Prachtige schoenen voor prima prijs!

Mooie van Bommel Sneakers gekocht met 50% korting. Ik twijfelde over de maat maar werd telefonisch prima geholpen door aardige verkoper. Snelle levering, mooie schoenen!

Niks op aan te merken, alles prima verzorgd.

Fijne service!

Op verschillende platforms was een bepaalde schoen uitverkocht, maar uiteindelijk heb ik deze dan toch gevonden bij MONFRANCE. Heel blij mee. Topkwaliteit en zeer comfortabele schoen. Vlotte verzending.

Kwaliteitsproducten

Mooie aanbieding van kwaliteitsschoenen. Snelle en correcte levering.

Snelle correctie bezorging bij on line bestellingg

Altijd mooie kwaliteitsschoenen

Everthing went good

Thanks for this nice shoes

geweldig tevreden

Vanaf het eerste contact met de webshop is het verdere verloop van de bestelling uitermate vlot verlopen De schoenen waren keurig verpakt. Kortom zeer tevreden met de HARTJES.

Prima, en snel bezorgd

Mooie schoenen kunnen kopen in de uitverkoop

Snelle levering en mooie prijs voor product!

Snelle levering en mooie prijs voor product!

Uitstekende service

Snelle en uitstekende service

Ik houd al jaren van jullie winkel

Mooie sortering, altijd mijn maat, gewoon een fijne winkel!!

Zeer verzorgd.

Prima.

Goede prijs, snel verzonden en goed ingepakt.

TOP

Waren in december in de winkel geweest en aangenaam verrast door de mooie collectie en de vriendelijke heer die ins info gaf. Schoenen van Harris gekocht voor mijn man en nu nieuwe van de zomercollectie. Heel verzorgd pakket ontvangen, uitstekende service en de schoenen : TOP!

Monfrance had een mooie aanbieding in de sale en leverde ook nog lekker snel.

Geweldig service

Zoals je zou verwachten als je online winkelt.

Mooie, diverse collectie en snelle levering

Duidelijke website, goede communicatie over bestelling, snelle levering

Top Service

Snelle Levering. Ben bij met mijn aankopen.

Fantastisch!

Fantastisch!

Zeer verzorgd aangeleverd!

Floris Van Bommel sneakers besteld, snelle levering, mooi verzorgd ontvangen en geweldige mooie sneakers. Ga ze snel dragen!

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.