Zeer goede kwaliteit schoenen en ook nog elegant!

Al langere tijd ben ik op zoek naar elegante stijlvolle donkerblauwe laarsjes. Nergens in de buurt van Utrecht te krijg! Maar uiteraard wel bij Monfrance! Online besteld, razendsnel bezorgd en in een keer goed! Precies zoals op de website getoond en zitten als gegoten!

Heb ze teruggestuurd omdat ze 1 maat te groot waren. Helaas.

Zeer correct

Super snelle levering goede service.

Mooie site, snelle levering

Superservice !!

In de winkel in Maastricht een paar Harris schoenen gekocht bij de wisselen van de veters bleek één van de ringen niet goed geponst. Na contact met de klantenservice binnen enkele dagen een paar nieuwe thuis gestuurd gekregen. Echt top geregeld !!

Goede en snelle levering

Erg goed

Alles perfect verlopen

Eerste keer besteld en alles naar wens verlopen

Prima ervaring

Ik heb schoenen besteld waarvan ik gelukkig de juiste maat kende. De schoenen zijn netjes de volgende werkdag verstuurd.

Snel netjes

Ik vind de online service beter dan de winkel om de winkel hebben ze me niet geattendeerd op online. En wilde ze snel verkopen. Kon er wel een zooltje in doe. Dus een maat te groot gekocht. Thuis online gekeken en zag ik dat ze er wel een maat kleiner waren dus nu 2 paar dezelfde schoenen.

Briljant

Keurig verpakt en op tijd!

Van bestellen naar ontvangen, perfect en snel!

De service die je in de fysieke winkel ervaart, is idem als je online een bestelling plaatst. Top!! Ik zal hier zonder aarzelen een nieuwe bestelling plaatsen of een aankoop in de winkel doen! Zeer tevreden!!

Gewoon goed!

Super geholpen door de klantenservice van de webshop.

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Mooie laarzen

Mooie laarzen van goede kwaliteit. Snelle levering.

Snel geleverd en zoals beschreven

Prima bestelproces en levering

Ruim assortiment van mooie merken

Ruim assortiment van mooie merken, snelle verzending in prachtige doos.

na telefonische vraag bestelling binnen de 2 dagen ontvangen

Goed verpakt en netjes afgeleverd

Superrrr

Goeie site....goede service

heel goed en persoonlijk

Ik had een vraag over de hoogte van de wreef . die heb ik gesteld via de contactpagina. Ik kreeg snel een goed advies terug. Daarna heb ik de schoenen die ik op het oog had daadwerkelijk besteld en ze voldoen uitstekend

Mooie collectie

Jammer dat ik er 8 dagen op moest wachten!

Top!!!

Snelle levering, topkwaliteit schoenen

Service parfait et envoi rapide dans les 24 h ! Merci

Service parfait et envoi rapide ! Merci

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.