Response from the business owner
Beste Jetty van Zoeren,
Bedankt voor uw bericht en uw feedback.
Wij streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en over te dragen aan PostNL. Uw bestelling werd op vrijdag 15 november na 13:00 geplaatst. Op onze website vermelden we dat bestellingen na 13:00 de volgende werkdag worden verwerkt. In dit geval betekende dat maandag 18 november.
Uw bestelling is op maandag door ons verwerkt en aan PostNL overgedragen. Volgens de track & trace-informatie stond de levering oorspronkelijk gepland voor 20 november. We zien dat u ervoor heeft gekozen om de bezorging naar een later moment te verplaatsen. Mocht u dat handiger vinden, kunt u in de toekomst ook kiezen voor levering bij een PostNL-punt, zodat u niet thuis hoeft te zijn.
We hebben ons uiterste best gedaan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen bij de bezorgdienst of wijzigingen door de ontvanger.
We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, wensen u veel plezier van uw aankoop en staan uiteraard klaar om eventuele vragen verder te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
MONFRANCE Webshop