Response from the business owner
Goedemiddag mevrouw Overeem,
Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te horen dat u ons een waardeloze winkel vindt met slechte service.
Mijn collega heeft u in de winkel, zoals u zelf aangeeft, slechts 1 paar laten passen. Er is geen enkele andere maat van dit paar voor u erbij gepakt. U heeft het gepaste paar afgerekend en meegenomen naar huis. Er is dus geen sprake van een vergissing. De maat die u heeft gepast zat goed en dus heeft u deze gekocht. Anders had u dit logischerwijs bij onze verkoopster aangegeven.
Helaas bij thuiskomst zit de schoen wellicht bij nader inzien niet top. Dat kan wel eens gebeuren. Ondanks dat u de schoenendoos niet meer heeft, geven wij u uit coulance vanuit ons, tóch de mogelijkheid om de schoenen te ruilen voor een andere maat. U geeft aan de schoenen niet te hebben gedragen (waarmee u ons eigenlijk al op het verkeerde been zet).
Bij ontvangst blijken de schoenen niet meer in volledig originele staat te zijn. Inmiddels zitten er kleine beschadigingen van het lopen aan de rubber hak, de vorm van de tenen is voelbaar in het voetbed, en de loopplooien zijn zichtbaar. Er is dus toch, misschien niet lang, maar wel degelijk op gelopen. Dit paar kunnen wij toch onmogelijk aan iemand anders verkopen? Andersom verkopen wij u ook geen gedragen paar met gebruikssporen!
Jammer dat u over bent gegaan tot het schrijven van een negatieve review op onze webshop.
Met vriendelijke groet,
MONFRANCE schoenmode