Response from the business owner
Beste Harmen,
Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet aan uw verwachting voldeed.
Graag willen we melden dat wij absoluut géén gedragen artikelen verkopen. Wel is het praktisch gewoon onmogelijk om voor iedere klant die een model schoenen wil proberen/kopen altijd een volledig onaangeraakt paar in huis te hebben. Dat kunnen we niet garanderen, wat hopelijk begrijpelijk is.
Echter, we voeren altijd een strenge kwaliteitscontrole uit op alle artikelen van een bestelling, waarbij we zorgvuldig kijken of het materiaal, de kleur, loopzool, enzovoorts in orde is. Bij ook maar enige twijfel over de kwaliteit/staat zullen wij artikelen niet opsturen.
Uw artikelen hebben we gisteren retour genomen en nogmaals kritisch bekeken, maar we kunnen echt geen sporen zien die duiden op ook maar enig gebruik van de schoenen. Ze zijn tiptop in orde. Wel kunnen artikelen, voornamelijk stretch laarzen, tijdens het transport in laarzendozen wat schuiven waardoor het wellicht wat slordig in de schoenendoos lag bij het openen van het pakket.
We kunnen hierin weinig voor u betekenen, maar betreuren het vooralsnog dat u uw onvrede niet eerder bij ons heeft gemeld.
Vriendelijke groet,
MONFRANCE Webshop