Prima communicatie; goede dienstverlening!

Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Top bedrijf

De levering was zoals afgesproken, heerlijke schoenen gekocht

Prachtige kwaliteit en een goed service

Ik ben zeer tevreden over de service en een snelle bezorging, maar helaas zijn deze schoenen qua pasvorm en de kleur niet voor mij bestemd. Jammer, volgende keer beter.

Vlotte afhandeling en terugbetaling na keuze van verkeerde maat

De maat die ik via de website had gekozen was te groot. Ik heb dan vervolgens de schoenen binnengebracht via de winkel in de Havenstraat in Maastricht. Daar ben ik goed geholpen met de juiste maat en goed advies. Zij hebben de schoen bezorgd aan de webshop en de dag erna was het bedrag gecrediteerd. Ik heb de juiste maat gekocht rechtstreeks in de winkel op basis van advies van de verkoper, Bedankt Monfance

Winkel personeel niet vriendelijk

Het was natuurlijk een warme dag maar personeel was niet heel erg hulpvaardig of geduldig. Schoenen werden al opgeruimd voor ik iets besloten had. Geen advies mbt betere maat, …

snelle levering en afhandeling

Ik kreeg de schoenen (drie paar) ca. twee dagen nadat ik ze had besteld. Helaas waren twee paar te klein. Ik heb de schoenen teruggestuurd en een paar dagen later had ik mijn geld terug. Een hele goede en snelle service.

Bestel vaker schoenen en heb er goede ervaring mee! Goede site

Snel en netjes afgeleverd

Mooie schoen, die heerlijk zit en keurig verpakt was!

Super netjes, ook de factuur en de doos eromheen .

Fijne zaak

Ik kocht wel vaker bij deze zaak. Altijd in orde! Snel en goed.

Snelle en goede levering

Prima bedrijf

Snel in huis en netjes verpakt

Binnen 2 dagen schoenen geleverd en keurig verpakt

Heel goed gegaan, blij met mijn aankoop

Alles positief, geen negatieve ervaringen

Tevreden

Duidelijke site, mooie schoenen, snelle verzending en afhandeling.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, alleen jammer dat de retourkosten niet gratis zijn. Nu wist ik dat mijn gekozen schoenen de juiste maat waren. ( elders in een ander kleur gepast), maar anders zou dat me tegen houden om schoenen te bestellen niet wetend of ze me zouden passen

Alles goed en snel bezorgd en afgehandeld!

Klant is koning

Goede service, mooi aanbod en snelle levering!

Mooi geleverd, heel mooie schoen, in mooie doos.

Perfect!

Ik kom graag in de zaak, prachtige collectie, al een paar keer via website besteld. Snelle bezorging en p in een professionele verpakking.

Geweldig zoals altijd!

Oké

Oké.

Zeer snelle levering, netjes verpakt, top!!

Perfect ingepakt

De kleuren zoals op de website beschreven. Alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen voor een retour.

Snelle service en precies wat ze beloofde.

Super!!

Snelle correcte levering, en in een woord prachtige sandalen, heel blij mee!!

41 Watermolen

Maastricht 6229PM