Goede prijs,snel geleverd en prachtige schoenen.

Snelle levering en goed verpakt.Aanrader

Alles super vlot verlopen

***

Snelle levering ondanks de feestdagen.

helemaal goed

helemaal goed

Snel en op tijd geleverd.

Niet veel zaken verkopen maatje 5, ben er heel blij mee dat jullie dat wel doen.

Hele mooie schoenen,een keer appart

Alleen de lip van de schoen blijft naar binnen drukken,dit blijft een beetje irritant op je tenen/wreef drukken. Maar dit zal wel met een schoenlepel te verhelpen zijn. Voor de rest gave schoenen,blijven alleen erg duur,ten opzichte van Bommel schoenen,die ik normaal altijd draag. Zal zeker nog wel een keer andere type (kleuren)van dit soort schoenen nemen,ze blijven appart! Deze winkel heeft het ook snel verzonden,en geven netjes antwoord op vragen via de email.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment van diverse merken voor een prima prijs, Snelle en accurate levering. Indien meerdere maten besteld zijn wel zelf betalen voor het retour sturen...

Altijd goed.

Altijd goed en snelle terugbetaling mocht iets niet passen of niet volgens verwachting zijn.

Service

Goede en snelle service.

geweldig

Prachtige schoenen. Bestelling en levering waren "up to standard"

Geweldige schoenen

Helemaal tof

Prachtige laars maar te smalle schacht

Deze laars had ik al in suede dus ik dacht dat deze ook wel zou passen omdat er wat elastiek in de schacht zit. Echter kwam ik hier met geen mogelijkheid in; waarschijnlijk doordat de laars erg hoog is en van vrij stug leer is; ook het elastiek rekt niet echt mee. Helaas, want ik vind ze erg mooi, maar voor iemand met normale of smalle kuiten zeker een goede keus.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit, volop keuze

Ik koop al jaren mijn DLSport sneakers via Monfrance. De collectie heeft volop keuze. De levering is snel. Wat ik zou waarderen als Monfrance de keuze optie zou geven om gratis een te schoenenzak of een schoenlepel mee te leveren bij de bestelling.

Mooie schoenen met een ruime keuze Koop al jaren de schoenen bij jullie, de 1ste keer online, ze werden op tijd geleverd

Supersnel geleverd , mooi verpakt!

Kerst verrassing voor de kleindochter:mooie Mexx laarsjes. Besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Mooi en degelijk verpakt!

Heel goed en vlug geleverd.

De kans is heel groot dat ik nog gebruik ga maken van de webshop.

Veel betalen voor retourzenden

Voor het retourzenden van een bestelling moet de klant alles zelf betalen. Ook het omruilen of terugbrengen in de winkel is niet altijd mogelijk nl alleen op een doordeweekse dag.mensen, die online iets bestellen wonen vaak iets verder weg ( anders waren ze wel naar de winkel gegaan om te passen) Werkende mensen zouden dan in t weekend naar Maastricht kunnen gaan om te ruilen of terug te brengen,maar niet mogelijk

Prima webshop.

Goede en snelle levering!

Efficient

Fast and professional

Mooie schoenen

Mooie schoenen en netjes en.op tijd geleverd. Keurig!

Top !

Ultrasnelle levering, zorgvuldige verpakking, zeer goede ervaring.

Toplevering en supersnel

Keurig snelle en nette levering

Mooi verzorgd!

Heel fijn

Snelle service, prima levering

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.