Super snel geleverd, de volgende dag!

Fijne website net als de winkels in Maastricht!

Heel snel geleverd! Zonder problemen. Ikzelf zou het wel heel fijn vinden als de kuitmaten erbij staan. Bij deze laarzen gaat dat perfect met een stevigere kuit. Door de elastiek zitten ze altijd netjes aangesloten.

Hele goede en snelle levering/service!

Zoals hierboven

Prima levering van prachtige sneakers!

Het enige pinpuntje is het betalen van de verzendkosten boven 75 euro. Mijn schoenen kostten 74,95. en ik moeste 6,95 verzendkosten betalen. Wanneer ik de schoenen had willen retourneren moest ik ook weer zelf de verzendkosten betalen. Gelukkig passen de schoenen en bevallen ze.

Snelle levering, besteld en de volgende dag al bezorgd

snelle verzorgde levering

Duur voor de verzending naar België.

Perfecte service, supersnelle verzending

Snel verzonden, prachtige collectie en uitstekende service. Kom hier zeker terug om te bestellen!

Fantastische service,snelle levering en prachtig assortiment schoenen!!!!

Zoals hierboven beschreven meer kan ik er niet aan toevoegen!

Mooie collectie, snel verzonden

Mooie collectie laarzen en schoenen. snel verzonden, alleen ik bestel niet zomaar weer. Zelf verantwoordelijk voor retourzending. En ook niet achteraf betalen. Het geld stond wel weer snel op de rekening, pluspunt. Een retour portaal is fijner.

Snelle verzending en schoenen zagen er goed uit.

Vlotte snelle levering

Geen klachten, tevreden, 3 paar mooie schoenen 50% korting 1 paar retour, ook dit snel en netjes afgehandeld ook retour betaling ! Ik ben tevreden zal jullie zeker als ik in Maastricht ben een bezoekje brengen En tot die tijd graag bestellen via de website

Mooie kwaliteit schoenen

Goede merken en kwaliteit

Ga zo door

Mooie collectie en snelle levering!

Online shoppen bij Monfrance staat voor een overzichtelijke website een mooi aanbod en een zeer snelle (persoonlijke) levering!

Top winkel

Het kan niet maar de schoenen zijn er bijna sneller als dat je ze besteld heb. Daarbij altijd mooi verpakt.

Vlug geleverd

Snelle bezorging

Sneakers zeer snel ontvangen, mooie verpakking

Ruime keus in alle prijsklassen....

Ik heb een bestelling gedaan, welke netjes en correct is geleverd.

Prachtige schoenen gekocht !!!

Duidelijke website en snelle levering !!! Keurig verpakt !!!

Snelle verwerking van je retour.

Prima webshop met ruime keuze en snelle levering!

Watermolen 41

6229PM Maastricht

043 321 33 12

Over MONFRANCE schoenmode

MONFRANCE schoenmode is op het gebied van schoenen en bijpassende accessoires een begrip in Maastricht. Naast onze 'stenen' winkels in Maastricht bieden wij sinds juli 2012 ook de mogelijkheid om onze collectie online te bekijken en indien gewenst te bestellen. Bij de inkoop letten wij vooral op een perfecte kwaliteit en draagcomfort en - niet onbelangrijk - bij ons vindt u ook de nieuwste trends. Daarnaast proberen we ook elk seizoen verrassende nieuwe merken toe te voegen aan onze collectie. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende modellen schoenen. Voor de dames hebben wij bijvoorbeeld pumps, ballerina's, moccasins, sneakers, laarzen, enkellaarzen etc. Voor de heren hebben wij onder andere halfhoge schoenen, veterschoenen, gespschoenen, instappers, sneakers etc.