Levering goed op tijd, mooi rouwboeket

Levering goed op tijd, mooi rouwboeket. Op de foto is het boeket al 4 dagen "oud" maar ziet er nog top uit.

Anders dan verwacht.

Het was anders dan de afbeelding op de site.

Mooie bos bloemen

Wat een mooie bos heeft mijn moeder gekregen. Ze is er erg blij mee.

Gewoon goed

Hele goede ervaring met Fleurop. Echt een aanrader.

Ik ben tevreden

Heel tevreden met dit veelzijdige boeket.

• Boeket

10+ en een griffel voor de behandeling en informatie!

Dat niet bezorgd kon worden omdat geadresseerde niet aanwezig bleek is mijn risico. Jammer, maar het zij zo.

Snel

Kan niet beter.

Wat een snelle service!

Mijn ouders waren aangenaam verrast met de prachtige bos bloemen. Helaas door gezondheid omstandigheden kon ik de afgelopen weken niet bij ze langs en wilde ze een hart onder de riem steken door een bos bloemen te geven. Maar wel van kwaliteit, zowel qua service als qua uiterlijke verschijning.

Uitermate slecht

Bezorging was teleurstellend. Bij bestelling telefoonnummer aan gegeven voor overleg tijd van bezorging. Nee hoor op de Bonnevooi gaan bezorgen en niemand thuis treffen. Berichtje achter gelaten??? Moest bellen en er bleek maar eenmaal een bezorgpoging worden ondernomen. Ontvanger moest haar verjaardagsboeket komen halen. Aantal sterren voor haar 5 sterren. Ik vermoed een volgende boeket gewoon bij Greet ofzo. Eigenlijk 1.ster teveel jammer voor het werk van de bloemsnijder.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.

Great service

Easy ordering

Eenvoudig te bestellen ook voor 65+

Duidelijke Website, eenvoudig en alle belangrijke detail‘s, erg mooie boeketten.

Slechte ervaring

Rouwboeket ruim van te voren besteld, maar kwam 15 minuten voor aanvang van de uitvaart pas binnen. Het boeket van €90 was een triest, slap pluk boeketje en stond totaal niet in verhouding tot het bedrag wat ik betaald heb. Eens maar nooit weer. Ze vragen om de negatievere feedback vooral rechtstreeks te mailen en dat heb ik dan ook gedaan. Aangezien ik geen foto heb gemaakt van het boeket (wat ik overigens ook totaal niet gepast vind aangezien het hier om een rouwboeket gaat) gaan ze niks met m'n klacht doen. Daarbij hangt volgens de klantenservice een boeket nou eenmaal een beetje slap als het een tijdje ligt. In dit geval dus al binnen een kwartier. ik krijg een cadeaubon van € 7,50 maar daar gaat het me helemaal niet om. Ik zou het juist waarderen wanneer ze de betrokken bloemist informeren over deze klacht zodat een volgende klant deze teleurstelling bespaard blijft. Ik heb de toezegging dat ze dat gaan doen.

Beautiful!

Beautiful and very fresh flowers! And the big Teddybear is so fluffy! Wonderful surprise for a birthday!

Prima, goede kwaliteit, maar dat zijn we van Sonja's bloemenkade wel gewend

Mooi boeket. Verse bloemen. Alleen had ik het wat eerder bezorgd willen hebben. Maar ik snap dat dit niet altijd mogelijk is. Dus daar gaan we niet te zwaar aan tillen.

Keurig op tijd bezorgd

Boeket werd keurig op tijd bezorgd en vraag aan klantenservice werd snel en duidelijk beantwoord.

• Boeket

Leuk boeket en fijne bezorging

Had er persoonlijk iets meer van verwacht voor ca €33,50 lente boeket. Goede bezorging

Super tevreden!!!

De site was duidelijk, makkelijk te bestellen, fijn dat het al meteen de dag erna bezorgd kan worden (had na 2 uur besteld)... boeket zag er goed uit... van wat ik begreep ook vriendelijk bezorgd... mijn zus was er super blij mee en vond het mooi... Aandachspuntjes... Ik zag maar 1 optie voor de vaas, zo'n jampot... Persoonlijk zou ik het fijn vinden meerdere opties (vormen) te hebben... En een beetje vervelend dat je na de bevestiging mail pas weer wat hoort nadat het bezorgd is... Zou fijn zijn als je tussendoor nog een update krijgt van het word tussen 2 en 4 bezorgd... Nu zit je de hele dag in spanning...

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk om te bestellen Snelle levering

Bestel en leveringsprogramma Teleurstellend

Verjaardag boeket werd pas aan eind van de dag geleverd. Verjaardag al bijna om. Geen keuze mogelijkheid in bezorgtijd, tevens verlate digitale aflever bevestiging.

Slecht

De bloemen gingen de volgende dag al hangen

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Keurig

• Boeket

Het geleverde boeket was nog mooier dan op de site zichtbaar

Snelle levering door een nette vriendelijke bezorger.

• Boeket

De site is goed bereikbaar en duidelijk, er wordt snel geleverd en bevestigd, dank.

Prima verzorgd

Mooi grafboeket met lint prima op tijd geleverd en zag er heel goed uit

De Schutterij 1

3905 PJ Veenendaal

Over Fleurop Interflora Nederland BV

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren, sterkte wilt wensen of gewoon zomaar. We helpen mensen om elkaar te steunen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland. En in de rest van de wereld trouwens ook. Want overal zit een Fleurop bloemist. Jij bestelt jouw boeket, een bloemist in de buurt maakt en bezorgt het. Op een moment dat jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij zijn Fleurop. En we staan voor je klaar. Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn vele lokale vakbloemisten aangesloten bij de coöperatie en wereldwijd zijn dat er 40.000, verdeeld over ruim 140 landen. De basis van het succes en het sterke merk van Fleurop zijn de waarden: betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.