Snel, betrouwbaar en verzorgd afgeleverd.
Bestellen is goed en de bloemen komen altijd goed aan
Ik had een bloemen bon gekregen en had hier dus een boeket bloemen voor me zelf voor uitgekozen. Maar er werd dus niet bezorgd in mijn woonplaats. Terwijl ik redelijk dicht bij een grote stad woon! Maar ik moet toegeven, de juffrouw aan de telefoon heeft er alles aan gedaan, zodat ik mijn herfstboeket thuis bezorgd kreeg. Maar dit heeft aardig wat voeten in aarde gehad. Maar eigenlijk ben ik meest teleurgesteld in de grootte van het boeket, ik had een middelgroot Herfstboeket besteld, voor €27,00 (+ nog €6,00 bezorgkosten extra) en dan verwacht je toch een redelijk boeket, maar dan krijg je dus maar 10 bloemen! Ik zal dus niet iemand een fleurop bloemen bon schenken!
Verjaardags boeket incl. Verzendkosten van 24.90 verstuurd, ontvanger niet thuis. Kaartje achter gelaten. Gebeld naar fleuop. Beleid is. Bij afwezigheid van ontvanger dient hij/zij boeket zelf op aangeven (afwezigheid kaartje) op te halen, zo niet kan ontvanger door 6,95 bezorgkosten betalen deze weer geleverd te krijgen. Ontvanger heeft geen vervoer en heeft wil geen bezorgkosten (begrijpelijk extra kosten ) betalen. Conclusie: ik ben 24.90 kwijt. Jammer Fleurop voor uw beleid
Geweldig en keurig optijd
Bijvoorbeeld: Als ik bij Fleurop voor mijn moeder in Gulpen bestel, weet ik dat de bloemen van Bloemist t Blumke komen. Vakwerk. Als ik Fleurop Veldhoven heb, dan weet ik dat dat boeket komt van Liebregts & Liebregts. Vakwerk. En met zorg afgeleverd. Dat kun je van veel andere online bloemenbestellen winkels niet zeggen. Veel geld kwijt en vaak niet het geweldige boeket dat je besteld hebt. Bij Fleurop weet je wel dat het helemaal in orde is. Ook kaarten personaliseren is helemaal top.
Nooit meer
Ordered before 12 and it was indeed delivered that day. Made the recipient very happy
Helaas zat er geen kaartje aan het boeket.
Bezorging en communicatie fleurop mag je niks van zeggen! Kwaliteit bloemen is helaas erg slecht. Binnen een paar dagen vielen de eerste bloemen al om en nu staan ze net een week en is het helemaal niks moois meer. Waren oude bloemen. Erg jammer voor dat geld!
Via prima website, met duidelijke keuze mogelijkheden, goede service en blijde ontvangers van een bloemrijk cadeau!
Topuitkomst om digitaal een kwaliteitsboeket te kunnen laten bezorgen
Het boeket “zacht najaar’ toont op de website als een heel leuk boeketje. Voor 22 euro is er, naar mijn mening, een heel min boeket gestuurd. Ik ben zwaar teleurgesteld.
Goede kwaliteit, goede service.
Zoals altijd prima service
Gewoon goed!
De bloemen werden goed verzorgd en op tijd ontvangen.
mooi bos bloemen en een nette levering.
Makkelijk te bestellen en genoeg keus. Bloemen van goede kwaliteit!
Zeer tevreden met de levering! Bloemen zijn in goede staat aangekomen Blij mee
Uitstekend waar voor je geld
X
xx
Mooie bos bloemen en goed geholpen toen ik bezorg datum wilde veranderen
Op dezelfde dag besteld en bezorgd! Top!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ