Fijn contact met de klantenservice nadat ik een fout in het adres had gemaakt. En de bloemen werden snel alsnog goed bezorgd
Ik heb voor de begrafenis van mijn tante een grote rouwstuk van 330euro besteld. En het was de kleinste rouwstuk die ik ooit heb gezien voor zo'n prijs. Andere familieleden die ergens anders veel grotere stukken hebben gekocht hebben veel minder betaald en hadden betere bloemen.
Goedemorgen Sara, Bedankt voor je beoordeling, het door jou bestelde rouwstuk heeft een vaste afmeting. Wij hebben je een e-mail gestuurd. Met fleurige groet, Team Fleurop.
De bezorgde bloemen zagen er nog mooier uit dan op het plaatje. De ontvangster was er ontzettend blij mee.
Voor de trouwdag van mijn ouders een mooi boeket besteld via de website. Dit is door de Fleurop bloemist in Voorthuizen prachtig uitgevoerd.
Seamless and very smooth ordering system and delivery. Nicely presented as well
Gewoon Goed en bedtrouwbaar
Overzichtelijke site, mooie voorbeelden, goed om te lezen dat voor 14.00 bestellen zelfde dag leveren is. En dat is ook zo uitgevoerd
boeket is op tijd bezorgd volgens afspraak.
Bloemen besteld en betaald. Op de dag van aflevering een mailtje krijgen dat er geen bloemist gevonden is en dat de bestelling geannuleerd wordt. Onmogelijk om dan nog op die dag bloemen bezorgd te krijgen. Erg jammer, had men ook eerder kunnen weten.
Binnen paar uur bezorgd!
Duidelijke communicatie
Tevreden maar misschien ook een foto maken van het bestelde boeket en die sturen naar diegene die het besteld heeft. Want jullie hebben daar vaak een e-mail van.
Mijn ervaring met Fleurop is erg goed,mooie verse bloemen zijn gelevert in the uk en waren mooi en vers ,ik zal zeer zeker nog een keer bij de fleurop bestellen
Zeer verse bloemen en op een bijzondere dag ook fijn in de ochtend bezorgd!
vlot en keurig gewerkt. Blij mee.
Bezorging kan je beter 1 dag van te voren laten doen.
Vanuit Spanje besteld en in ziekenhuis Delft bezorgd; de patiënt was er heel blij mee…
Helaas heeft de ontvanger de bloemen nooit gekregen. Weggegooid geld.
Verlepte en half dode bloemen. Te laat en verkeerd bezorgd. Onbeleefde bezorger.
Geweldig !!!
Prima site om bloemen te laten bezorgen maar stop nu maar met die enquetes!
de bloemen werden zonder bericht niet op zaterdag maar uiteindelijk maandagmiddag bezorgd: dus geen bloemen toen we op bezoek gingen.
snel besteld, netjes en met respect voor ontvanger bezorgd
De ontvangster van het boeket waren beiden onder de indruk van het pakket geweldig!
Xxxxccccc
1 De Schutterij