Mooi boeket en op tijd!
Het was spannend of de bezorging van de bloemen op tijd zou zijn. Het is niet gemakkelijk om bloemen in Tsjechië te laten bezorgen. Het is gelukt, de bloemen waren op tijd! Dank!
Ondanks een wijziging in de besteldatum is alles prima geregeld.
Mooi boeket ! Ontvanger was verrast
Bloemen waren prachtig, op tijd bezorgd.
Snel, nuttige informatie
Ik heb een mooi boeket laten bezorgen in Rotterdam. ' s Morgens besteld en dezelfde dag nog bezorgd! Super!
Gewoon goed!
Veel keuze, makkelijk om te bestellen en betalen
Makkelijk, goede reacties, snel.
Kon gemakkelijk bestellen op de side. Bloemen waren zoals het op side was, fris en vers. En in Naples hebben ze ook goed werk afgeleverd zoals de side vermeld ze bellen eerst op en leveren daar waar het moet zijn. Top
Het was inderdaad vanuit het buitenland makkelijk om een bloemstuk te bestellen maar het eindresultaat kan wel beter, een toch wel weinig gekleurde bloemstuk voor een prijs van bijna 40 euro is zeker aan de hoge kant. Dat is jammer.
Fijne ervaring om gemakkelijk via website een mooi boeket te kiezen voor iemand. Boodschap schrijven en keuzes van kaartjes erg handig. Ontvanger erg blij gemaakt!
Ik woon in het buitenland en stuur een paar keer per bloemen naar familie en vrienden. De boeketten zijn altijd op tijd en de keuze is ruim.
Snel en goed geregeld. Zeer mooi bloemstuk geleverd
Onze vriendin heeft de bloemen gekregen een haar ervaring was prima! Ze heeft gezegd: Zo ongelooflijk aardige man kwam naar mijn deur. Ik dacht het was voor andere deur. Bedankt voor zooo mooi cadeau! Bedankt
Prachtig boeket en super snelle bezorging.
's Ochtens een boeket besteld dat dezelfde dag nog werd geleverd. Een prachtig samengesteld boeket.
Ik ben zeer tevreden met Fleurop. De boeketten zijn prachtig, mooi samengesteld en worden op tijd afgeleverd.
Bloemen waren mooi.
Bloemen gekocht voor familielid. Eerste resultaat op Google. Marktconfome prijs. Bezorgd nog geen uur later. Echt bizar. Zag er goed uit op de foto’s. Zeker aan te raden.
Snelle bezorging in Frankrijk!
Ik had een orchidee met 4 takken besteld. Er werd er eentje met 2 takken geleverd, voor 43,50 euro, inclusief een kaartje van 1,60 euro. Er achteraan gebeld en geëist dat het zou vervangen worden door een orchidee met 4 takken of aangevuld met een boeket. Jammer dat ik er nawerk van had en boos moest worden.
Hi Janny, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat dit is gebeurd, goed dat je dit hebt laten weten en dat het inmiddels is opgelost. Excuses voor het ongemak. Wij hebben je nog een e-mail gestuurd. Mocht je hier nog vragen over hebben dan vernemen wij dat graag van je. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Ik heb verschillende keren een bosje bloemen bestelt, maar in de buurt van mijn woonplaats is het echt minder dan ik het in een andere plek bezorgd wordt. Niet dezelfde kwaliteit. Boeket op de foto kost €45,-
Hi Arjan, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling! Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Gewoon goed gedaan
1 De Schutterij