Fijne website om te bestellen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.
Wel vijf keer gebeld of ze de bloemen niet op zaterdag, maar op vrijdag konden afleveren omdat de bloemist geen bezorger had op zaterdag, maar vrijdag was prima en dus boven verwachting snel geleverd!
Al meerdere keren gebruik gemaakt van hun diensten en altijd tevreden over het boeket en bezorging.
Lekker vanuit je luie stoel een bloemetje bestellen en er ook nog een mooi kaartje bij kunnen doen!
Ben tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.
Vrij late levering op de dag, maar misschien had u contact gehad met degene die het boeket kreeg.
Eerst verkeerd adres, dus kon niet bezorgd worden. Netjes gemeld. Na telefonisch contact, alsnog bezorgd op het juiste adres. Dus top service.
Snel en makkelijk geregeld. Bloemen zijn vers en keurig bezorgd.
Wat ze beloven maken ze mrrr dan waar!
prima gegaan
Na diverse teleurstellingen bij de zogenaamde grootste top aanbieder, laat ik tegenwoordig mijn bloemen bezorgen door Fleurop! En dat is echt waar voor je geld! Altijd verse bloemen die langer staan dan 2 dagen. Zorgvuldig uitgezocht en opgemaakt tot een prachtige bos blijdschap! Ook de bezorging is top!
Fijn als je iemand blij kan maken met een mooie boeket bloemen!
Mijn bestelling werd niet op de gewenste dag afgeleverd.
Mooi boeket, precies wat ik wilde.
Ik schaamde me ervoor toen ik een foto zag van het boeket bloemen dat ik heb verstuurd. Ik doe echt nooit meer zaken met Fleurop.
Hi Ellen, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het boeket niet aan je verwachting voldoet. Wij hebben je klacht in behandeling genomen via de mail die je ons gestuurd hebt. Wij houden via de mail contact met elkaar. Fleurige groet, Team Fleurop
snel en goed geregeld mooie bos bloemen.
Zie zin erboven.
uitstekende ervaring met deze leverancier
Website werkt prima, veel keuze, ook voor de cadeautjes erbij. Goede communicatie, snelle bezorging.
Aanrader
Bloemetje laten bezorgen en dat is super goed gedaan, was een erg mooi boeket. Ook erg snelbgeregeld
Mooi groot boeket en netjes afgeleverd
Dezelfde dag nog in huis. Mooi ingepakt boeket met bloemen van kwaliteit .
Mooi boeket, kleurrijk zoals gevraagd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ