Bloemen optijd bezorgd en goede kwaliteit
I ordered the handcrafted giftbox for delivery to the UK. I got the confirmation straight after placing the order. The bouquet was delivered the requested day. Efficient service.
als u niet stopt dan leg ik uw website plat met een DDOS aanval tot dat u stopt :-)
Beste Ben, Wat jammer om te lezen dat je onze emails zo vervelend vindt. Dit is uiteraard niet onze bedoeling. Ik heb de desbetreffende afdeling gevraagd om je emailadres te verwijderen. Met Fleurige groet, Team Fleurop
Mooi boeket ontvanger was er heel blij mee
Boeket precies volgens afspraak bezorgd en mooi vol boeket
Prima kwaliteit, bezorging op tijd, probleemloze en makkelijke transactie.
Goede site. Duidelijk en dus gemakkelijk met bestellen. Keurig op tijd afgeleverd en de berichtjes vind ik ook heel prettig.
Erg prijzig
De ontvanger was niet thuis. Daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld via de mail. In de mail stond een erg onduidelijke opmerking van de bezorger, waardoor het leek dat mijn (persoonlijke) kaart niet geleverd was.
Een flink boeket voor een verjaardag werd pas na vijf uur bezorgd. Ondanks mijn verzoek in de bestelling. Op dat verzoek is totaal niet gereageerd. Ik weet dat je geen precieze tijd kunt afspreken, maar waarom ruimte geven voor opmerkingen als de bloemist ze niet leest? En waarom moet een boeket voor iemand in Lisse uit Hoofddorp komen?
voor de eerste keer online bloemen laten bezorgen en het was niet heel erg moeilijk om te doen. Bloemen zijn dezelfde dag bezorgd zoals ik had aangegeven. Ontvanger was erg blij met het mooie boeket. Zal het in de toekomst zeker vaker doen.
Schandalig gebruikmaken van de situatie. Bosje bloemen die elders voor, pak um beet, max €25,- moet kosten voor, ex bezorgen, €55,- in rekening gebracht wordt. Dacht, gezien de foto: nou vooruit maar in werkelijkheid een bos van nix!
Het cijfer 10 is gebaseerd op de reactie vd ontvangers, bloemetje geleverd met top kwaliteit!
Top kwaliteit bloemen en super snel geleverd. ‘‘s ochtends besteld en een paar uur later al geleverd bij de dolblije ontvanger.
Perfecte service en goede kwaliteit
Het boeket was voor de verjaardag van mijn moeder. Ze was er zeer blij mee.En een goeie bos,zoals ze zei.
Helemaal zoals afgesproken.
Onlangs een boeket besteld voor een klant die in het ziekenhuis lag en een dag later thuis zou komen. Het boeket besteld met welkom thuis erbij en de datum op 5 september gezet omdat ze dan thuis zou zijn. Krijg ik van haar man dezelfde dag een berichtje, bedankt voor het boeket maar ze komt morgen thuis, zal het haar dan geven. Maak een melding naar de klantenservice en die sturen gewoon als antwoord. Bedankt voor je bericht we hopen dat je alsnog tevreden bent met het boeket. Sorry maar dat is wel een hele makkelijke manier. Echt zo'n standaard zin om zeikerds af te poeieren. Dan moet je de optie er niet in zetten toch?
Wederom een goede ervaring.
Pracht boeket laten bezorgen. Makkelijke bestel wijze en zeer snel bezorgd
Bestelling op tijd en het verjaardagsboeket en cadeautje wat ik besteld had is geleverd.
Ik kan het iedereen aanbevelen.
Top geregeld
Erg mager bosje voor 47.50
Beste Roel, Wat vervelend dat het boeket is tegengevallen, wij hebben je een e-mail gestuurd. Met fleurige groet, Team klantenservice Fleurop.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ