Prijs is niet mis maar het resultaat is goed!
Super geregeld!
Mooie boeketten. Makkelijk bestellen. Veel keuze. Goede afwikkeling.
Prachtige bos bloemen en zoals altijd netjes en op tijd geleverd. Topbedrijf!
Het was makkelijk om boeket te bestellen. Het boeket werd op tijd bezorgd en ik kreeg daar ook melding van. Wat ik jammer vond is dat ik niet weet hoe dat het boeket eruit zag ( had graag foto gehad) en welke bloemist het via fleurop bezorgd heeft. Ik ga er maar vanuit dat degene gekregen heeft wat ik besteld heb, maar had graag wat meer info gehad van fleurop
Goede service, op tijd bezorgd, maar de grootte van de bos vond ik erg tegenvallen voor een deluxe variant.
Beste Sylvia, Dankjewel voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Over de grootte van het boeket hebben wij je zojuist een e-mail gestuurd. We horen graag van je. Groeten, Team Fleurop 🌸🌸
Vrijdagavond bloemen besteld voor Australië. Helaas geen avond-/nachtdienst bij Fleurop International zodat bloemen niet de volgende dag, maar pas 2 dagen later werden bezorgd. Dat was het enige minpuntje. Het bezorgde boeket was prachtig, hoorde ik ‘‘s maandags.
Bestelling, bezorging en boeketten zijn prima, maar al met al (+ bezorging) best duur.
Groot boeket besteld, maar blijkt nogal klein te zijn. Bonbons bijbesteld, blijken miezerig kleine bonbonnetjes te zijn. Al met al nogal tegenvallend voor een zeer hoge prijs.
Over de bloemen en de vaas niets dan goeds. Werkelijk prachtig. Op het lint stond echter een zeer storende typefout. I.p.v. een laatste groet, stond er een laaste groet. Ik mis daar toch echt een t. Erg slordig!
Stuur regelmatig bloemen naar kennissen ook in het buitenland (valencia spanje) en ze worden gewoon perfect geleverd
makkelijk geregeld, goede communicatie, snelle uitvoering
Toen ik mijn boeket last minute nog moest omzetten naar een andere bezorgdag, werd er meteen actie genomen en werd dat geregeld. Dat was top! Toen ik een foto zag van het boeket vond ik het wat mager gezien de 35 euro die ik er aan besteed had. Blijkbaar zijn bloemen en servicekosten heel erg duur.
Alweer een Prachtig boeket gekregen van Fleurop! Ditmaal het September boeket aan mijn Jarige schoonzus Ellen. Ze vond het Prachtig. Ik heb een foto gezien en het ziet er ook prachtig uit. Fijn dat ze zaterdag 7 September zo thuis kwam en nu na haar werk elke dag kan genieten. Echt een aanrader, nog Veel Dank Fleurop! Liefs, Véronique Graus
Voor herhaling vatbaar!
Een bos bloemen besteld en ingepland op een datum waarop de ontvanger op vakantie bleek te zijn. Gebeld met Fleurop en de datum aan kunnen passen. Een prachtige bos bloemen is op de nieuw afgesproken datum geleverd. Super service!
Ik heb de bloemen op vrijdag besteld om zondag te worden bezorgd. Zondag was de verjaardga van mijn vrouw. Ik heb vrijdag voor 12:00u besteld en betaald en de bloemen (zeer mooi boeket) zijn op zaterdag bezorgd. Heeeeeel fijn.
Gemakkelijk te bestellen. Een leuk boeketje maar ontzettend duur!
O.k
fantastisch boeket, juist tijdstip gebracht
2 dames op de zelfde dag heel blij gemaakt met een prachtig boeket.
Het boeket is nooit aangekomen. Ik heb gemaild maar geen reactie gekregen.
Indian Summer boeket was fraai. Was voor 10.00 uur aangekocht en werd pas om 16.50 uur geleverd. Na er na de middag over gebeld te hebben met de klantenservice. Het zakje met bloemenveredeler zat er niet bij.
Precies wat ik voor ogen had
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ