Altijd perfect

Als ik bloemen verstuur komen deze goed over en op uur en tijd Perfect

Tevreden

Ben erg tevreden, boeket is in Bulgarije bezorgd.

Alles volgens afspraak

Zoals altijd perfect volgens afspraak. Redelijk duur, maar wel uitstekende service, en dat maakt het waard. Graag tot een volgende keer.

Ging perfect

De webshop werkt prima. De bos bloemen was prachtig. Ik heb nog een suggestie. Met het oog op duurzaamheid zijn biologische bloemen ook nog een optie. Ook bloeiende planten in een potje lijken me leuk

Heel goed geregeld

Geweldig goed verzorgd!

Makkelijk te bestellen

Geen bevestiging ontvangen van de bezorging en op welke datum het was bezorgd.

• Boeket

Mijn bestelling werd de volgende dag netjes bezorgd

• Boeket

Na bestellen zijn de bloemen en rest super snel geleverd ( 1 uur later ) en in perfecte staat

• Boeket

Snel besteld en snel geleverd. Prima service!

• Boeket

Ook in buitenland heel goed geregeld

Binnen 2 dagen bloemen goed gelijkend bezorgd in Spanje. Vorige slechte ervaring in Italie (Fleurop wist geen winkeliers in plaats met 40.000 inwoners te vinden)meer dan goedgemaakt.

Goed gedaan.

Heb het zelf helaas nog niet gezien, maar was in ieder geval op tijd bezorgd.

• Boeket N.v.t.

Snel en correct

• Boeket

Mooie bloemen, makkelijk te bestellen en snelle levering

Supersnel en persoonlijk!

Ik weet niet of het elke keer zo snel gaat, maar binnen een uur na bestelling hadden ze een prachtig boeket bij mijn zus geleverd. Ik stond paf! En mijn zus was heel blij :)

niet zo lokaal

de blauwe bos was erg paars. daarnaast zijn er vele lokale bloemisten en kwam deze alsnog van 20 km verderop, zonde!

• Boeket

Vanaf het bestellen tot aan het blije gezicht van de ontvanger was het geweldig

• Boeket

In eerste instantie slecht, na oplossen probleem ,zeer goed.

De bestelling was niet bezorgd op de opgegeven dag, Na telefonisch contact is het uitgezocht en kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat er in Duitsland iets fout was gegaan. Aangeboden werd een iets groter boeket alsnog te bezorgen of 15 Euro genoegdoening.5 dagen na de afgesproken datum is een boeket en nog een extra boeket bezorgd. Klacht is dus tot volle tevredenheid opgelost. Alleen de verjaardagsverrassing was er niet meer.

Niet geleverd

Dagen van tevoren bestelling gedaan. Duidelijk aangegeven in de ochtend bezorgen. Niet laten weten dat je als bedrijf dit niet gaat doen. Nee je moet zelf nabellen en te horen krijgen dat ze het mogelijk vanmiddag bezorgen. Dat is ook onzeker. Als je het niet aan kan, zorg dan dat je dat wel communiceert. Fleurop hele mooie reclame maar je kan het niet waarmaken.

Ontvanger was erg blij

Prima levering!

Een rouwboeket besteld, zag er prima uit, zoals het voorgesteld werd en snelle en goede levering. Erg tevreden!

• Boeket

Prachtig bouquet vlg dag keurig bezorgd

Duidelijke website met bouquetten in 3 verschillende maten te bestellen. Bezorging volgt de vlg dag!

Snelle bezorging

Prachtige boeketten

• Boeket

Mooie bloemen en keurig op tijd

ik had een klein boeket besteld, en dat was groter dan ik dacht. Ook het assortiment van bloemen was heel mooi. De elvering gebeurde al in de ochtend, ook fantastisch.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ