Altijd op tijd elke keer weer een leuk bosje bloemen kunnen uitzoeken. Helemaal top !!
Weer een prachtig boeket bezorgd Snel op de dag van de bestelling Top
Gewoon goed
Jullie doen jullie naam eer aan. De ontvanger van deze mooie bos bloemen fleurde er helemaal van op. Snelle service, mooie bloemen. Top!
kwam netjes op tijd in Hongarije aan en zag er prachtig uit. niet echt het plukboeket wat ik besteld had maar misschien hebben ze dat daar niet
Bloemen zijn erg mooi en blijven ook lang mooi! Goede Service! Ben meer als tevreden!
Prettig en snel.
Alles snel en goed gegaan, ook de bezorging zoals afgesproken!
Alles klopt bloemen , bezorging top!
Uitmuntende service door twee uiterst bekwame medewerksters van Fleurop.
Bestelling van boeket was eenvoudig en de bloemen en samenstelling waren erg mooi
Mijn nicht in Brussel was erg blij met het prachtige boeket
Zelfs in het Spaanse buitengebied vonden jullie het huis dat midden in het grote niets ligt en waar een zilveren huwelijksjubileum te vieren was! Chapeau voor de goede vertaling van de Nederlandse routebeschrijving en voor de mooie bos bloemen die jullie Spaanse collega’s maakten. En dat ook nog vóór de siësta bezorgd! Kortom: Chapeau!!!
Boeketten bestel altijd bij Fleurop. Zeer betrouwbaar en altijd punctueel afgeleverd. Ook als de begunstigde niet thuis is, wordt het bij de buren afgeleverd en dan krijgt de opdrachtgever hiervan bericht. Echt T O P!!!!
En mooi op tijd bezorgd - mijn jarige buurvrouw was er heel blij mee.
Leuk cadeau. Snel geleverd en mooie, verse bloemen.
Alles gebeurde zoals afgesproken
Binnen twee uur na de bestelling kreeg ik al bericht dat het boeket bezorgd was.
Mooie bloemen en snelle levering
Prima, verse bloemen
Zie boven
Via internet besteld en is ook netjes geleverd op de dag zoals gevraagd. Bloemen mooi en het extra (fles Prosecco) leuk ingepakt. Top service en kwaliteit! (*) Het enige wat mogelijk nog zou kunnen worden verbeterd is op de dag van levering bezorgen een indicatie van wanneer het wordt bezorgd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ