Kan tijdens de bestelling de bloemen niet uitzoeken Zag ook niet hoe het boeket er uit zag Bij de uitvaart zag ik ook de bloemen niet
Beste Michella, Het is zeker mogelijk om bij je bestelling voorkeur van bloemen door te geven. Dit kan telefonisch. De bloemist heeft het bezorgd op de gevraagde datum ruim voor de uitvaart. Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben verzoeken wij je om contact met ons op te nemen via telefoon 0318-588100 of e-mail [email protected] Met vriendelijke groet, Team Fleurop.
Prachtige bloemen, makkelijk besteld en snel geleverd, op het afgesproken moment. Het kon zelfs bij het uitvaartcentrum bezorgd worden. Erg bedankt hiervoor Fleurop. Dit hielp toch een klein beetje bij het verwerken van ons verdriet.
Beste Henstra, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Beste Peter, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Mijn vriend die het bouquet heeft gekreken zei "This is the most beautiful bouquet I have EVER received!!!" :-)
Beste Roberta, Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Matig boeket niet in overeenstemming met bestelde boeket. Boeket gedumpt in de gang en niet afgeleverd op adres.
Beste Barend, Dankjewel voor je review. Onze excuses en wat vervelend dat dit is gebeurd, om je boeket te kunnen beoordelen dat er niet is geleverd wat er is besteld ontvangen wij graag een foto van het geleverde boeket zodat wij dit kunnen beoordelen en een passende oplossing kunnen aanbieden. Je kunt de foto o.v.v. het ordersnummer sturen naar [email protected]. Wij zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Het Fleurop Team🌺
Eenvoudig om een bestelling maken. Snelle bezorging Prachtige planten
Beste Marian, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Beste Herman, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Snel geregeld. Prachtig boeket. Info na levering
Beste Ine, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
totaal niet het (veld) boeket wat ik heb uit gezocht, erg lelijk zelfs....
Beste Saskia, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het ontvangen boeket. Wij hebben hierover inmiddels contact met je opgenomen. Met fleurige groet, Team Fleurop 🌸
Mooi boeketten, en het gemak van bestellen
Beste Eric, Bedankt voor je positieve reactie. We zijn blij te horen dat aan je verwachtingen is voldaan. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn! Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Gemakkelijk besteld, op tijd bezorgd en het boeket was prachtig. Top!
Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt, Teertstra! We doen er alles aan om dit zo te houden. Fleurige groet, Team Fleurop 🌼
Ontving al snel na bezorging een foto van het boeket, mooie bos, groter dan verwacht.
Beste Erna, Bedankt voor je positieve beoordeling. Onze Fleurop vak bloemisten doen elke dag weer hun uiterste best om prachtige boeketten te maken en af te leveren, wat fijn dat jij dit ook zo ervaart. We zien je hopelijk snel weer terug. Fleurige groet, Team Fleurop🌷
De geadresseerde was niet thuis en toen is het boeket bij de buren afgeleverd. De geadresseerde ontving hierover een kaartje in de bus Heel fijn dat je als afzender precies op de hoogte wordt gehouden waar- en wanneer de bloemen zijn bezorgd.
Beste Mieke, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
We wonen ver weg van mijn opa en het gaat niet zo goed met hem. Dus hebben we bloemen, een kaartje en een teddybeer voor hem besteld. Het kwam binnen een paar uur aan en hij was er heel erg blij mee. Top service. Het boeket zelf hebben we niet gezien, dus daar kan ik niks over zeggen. Maar hij was er in ieder geval erg blij mee!
Beste Leonie, Fijn te horen dat de ontvanger de bloemen mooi vindt! Fleurige groet, Team Fleurop🌼
Excuseer, maar de bloemen zijn 2 dagen te laat bezorgd, mocht er dan een berichtje gekomen zijn, zou ik het nog begrijpen, maar gewoon niets….
Snel besteld, en netjes bezorgd
Beste Jessica, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Netjes. Goed bezorgd en op de afgesproken dag. Netjes een email dat het bezorgd is!!
Beste Jean, Fleurop bezorgt een goed gevoel! Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring we hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌻
Goede online service. Het boeket is dezelfde dag nog afgegeven.
Beste Paula, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. Fleurige groet, Team Fleurop🌺
Wordt echt goed geregeld!
Beste Betty, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. We zijn blij om te horen dat de bloemen en onze service aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Fleurop🌷
Na 10 bestellingen zijn er 2 niet aangekomen. Er zou een briefje door de postbode door de deur zijn gedaan. Geadresseerde hebben die niet ontvangen. Door het late constateren werden de bloemen alsnog afgeleverd, alleen waren deze dagen ouder.
Beste Lion, Bedankt voor je review, en bedankt voor het fijne telefoongesprek. Gelukkig is alles opgelost, onze excuses voor het ongemak. Wij zijn je een volgende keer weer graag van dienst. Team Fleurop Nederland🌺
Afgelopen vrijdag 28 juni had het rouwboeket dat ik op maandag had besteld geleverd moeten worden bij het crematorium. Vrijdagavond checkte ik of dit was gebeurd, maar kon nergens een bevestiging vinden. Dus een mail gestuurd naar de klantenservice. Zaterdagochtend direct om 8.30 uur gebeld en gevraagd of het boeket al geleverd was. Na een paar minuten in de wacht, werd verteld dat dit het geval was, dus ik was gerust. Men was vergeten de order af te melden. Om 10.30 uur kwam ik aan bij het crematorium waar net een rouwboeket bezorgd werd. Toen ik na de plechtigheid langs de kist liep, stond inderdaad daar het net bezorgde rouwstuk, in andere kleuren, dan besteld, maar met mijn naam op het lint. Dus als ik niet gebeld had, dan was het er niet geweest. Dit kan gebeuren, maar ik vind het erg vervelend dat er niet eerlijk wordt verteld wat de status is. En excuses hadden ook op zijn plaats geweest. Het is niet dat zo'n stuk maar een paar centen kost... En dan ook nog eens in een andere kleur dan opgegeven!
Beste Linda, Bedankt voor je review. Je bestelling is netjes op tijd voordat de dienst begon bezorgd. Bij sommige crematoria is het alleen mogelijk om op de dag van de uitvaart zelf te bezorgen, dit omdat de overledene hier dan van te voren nog niet is opgebaard. Excuus dat je hier niet van op de hoogte bent gebracht. We gaan ervan uit je een volgende keer beter te informeren. Met vriendelijke groet, Het Fleurop Team
Makkelijk en goed geregeld !
Beste Marielle, We doen ons uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Alles ging zoals je verwacht In 1 woord PERFECT
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling, we zijn blij te horen dat je ervaring met ons goed bevallen is. We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Jullie maken mensen een beetje meer gelukkiger :)
Beste Sebastiaan, Bedankt voor het delen van je ervaring, wij zijn blij je deze service te kunnen bieden. En altijd erg fijn om te horen dat we mensen meer gelukkiger maken ;-)! Fleurige groet, Team Fleurop🌺
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ