Mijn eerste ervaring Fleurop bestelling makkelijk,keuze reuze,De ontvanger vond het samengestelde boeket geweldig.
Goed product en snelle levering
De website van Fleurop is erg overzichtelijk, dus het uitzoeken van het boeket en een kaartje ging snel en makkelijk. De bezorging was ook snel, en de bloemen waren erg mooi. Uitstekend!
In goed overleg kleur boeket samen gesteld.
Prachtig en groots boeket zoals op op het plaatje wordt beloofd
Het bestellen van het product gaat zeer makkelijk daar is niks op te merken. betalen gaat ook prima. Aangezien niet geleverd kan worden op de zondag is dat nog te bregrijpen daarom dat ik de bestelling voor maandag 21-10-24 had gevraagd 1 dag na de trouwdag. In de ochtend werd ik gebeld met de melding dat de huidige bloemist winkel niet open is en dus de producten niet geleverd kan worden. De vraag was om de bestelling te cancellen, had hierbij aangeven dat dit niet zo netjes is maar dan maar op de 22-10-24 te leveren. Dinsdag ochtend kreeg ik wederom een melding dat de levering niet compleet geleverd kan worden blijkbaar had deze bloemist winkel niet de bonbons wat bij besteld waren, alweer vervelend. Maar dan de raad aangenomen om het resterend bedrag in het bloemen extra erbij te doen. De bloemen en de vaas zijn netjes geleverd daar totaal niks op aan te merken. Mijn vrouw was verrast maar gaf wel aan dat er rozen tussen in zaten die niet helemaal vers waren. Aangezien de hoofdprijs wat betaald is geworden vind ik dit wel een stuk minder. Zal hierbij dan ook geen bloemen op deze manier gaan bestellen.
Bestelde boeket was nog mooier dan op het plaatje
Mooi boeket.
Kon niet beter en prachtige bos
Altijd goeie service met mooie verse bloemen. Klant was erg blij verrast
Je bestelt een bos bloemen met een waarde van €29,95. Het bosje dat door de bloemist bij de ontvanger wordt bezorgd, ziet er nog triester uit dan een boeket van een gemiddeld tankstation. Wanneer je hier een klacht over indient, krijg je als terugkoppeling: “De bloemist heeft ons laten weten dat het boeket is bezorgd.” Topservice!
Zie bovenstaande opmerking
Delivered on time, even a bit earlier than expected, and the flowers looked great, exactly as on pictures. Will order again, thank you!
Netjes op de afgesproken dag geleverd. Bos kwam overeen met de afbeelding. Top!
Makkelijk en snel
Bosje bloemen laten versturen naar mijn erg zieke tante in het ziekenhuis. Helaas was tante op de dag van de bezorging overleden. Dag daarop door Fleurop gebeld wat te doen met het boeket..... Vond het erg fijn dat men daar even bij stil staat.
Alles even duidelijk
Maandag in de middag is boeket bezorgd. Woensdagmiddag was het geen gezicht meer op de vaas.
Prachtig boeket bezorgd bij iemand die dit heel goed kon gebruiken (overlijden echtgenoot) onwijs heeft gewaardeerd en er niet over uit gesproken raakte hoe mooi het boeket was. Dank jullie wel.
Prachtig boeket, op tijd bezorgd. Keurige en zorgvuldige berichtgeving
Bloemen konden niet bezorgd worden, maar op mijn nieuw bezorgadres zelfde dag nog geleverd,dank!
Ruim aanbod in boeketten, makkelijk te bestellen, snel bezorgd, keurig verpakt en voldeed aan de verwachting.
Ik heb alleen goede ervaringen met Fleurop dus houden zo
Binnen een paar uur nadat ik de bestelling had geplaatst, werd deze al bezorgd. En dat op zaterdag. Mijn complimenten. De bloemen waren vers en prachtig.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ