Ik ben blij met deze super efficiënte service, die mijn ouders verwent met prachtige bloemen!

Ik woon ver weg van mijn ouders. Er zit een hele oceaan tussen ons in! Maar dankzij de service van Fleurop kan ik van tijd tot tijd bloemen bestellen en mijn ouders in Nederland verrassen met een prachtig boeket. Het bestellen online gaat heel gemakkelijk en ik kan bovendien met credit card betalen - wat essentieel is wanneer je vanuit een locatie buiten Nederland bestelt. Mijn ervaring is dat de bloemisten met wie Fleurop samenwerkt boeketten leveren van een goede kwaliteit.

prachtig

Prachtige verse bloemen in een heel mooi bouquet gemaakt en vriendelijk thuisbezorgd.

Slechte bezorging

Een boeket gestuurd naar new zealand. Mijn broer. Er stonden per abuis 2 huisnummers op . Ze hebben het boeket op het verkeerde huisnummer afgegeven. Niet gelet op de naam en ook niet gebeld naar mijn broer Zijn telefoonnummer stond ook toegevoegd voor als ze het huis niet konden vinden Dus helaas. Was erg verdrietigHij was net verhuisd nadat zijn huis verwoest was vorig jaar door een orkaan

• Boeket N.v.t.

Dank voor de prachtige levering aan onze vrienden.

Prachtig vakwerk van de vertrouwde bloemist.

Makkelijk besteld

Kwalitatief mooi product.

Prachtige bos bloemen

Heel gemakkelijk te bestellen en een mooie bos ontvangen op afgesproken moment. Hartelijk dank.

Mooi boeket .

Een heel mooi boeket.

Bloemenkeuze, verzorging en bezorging perfect.

geweldig gedaan!

snelle service!

• Boeket

In de ochtend een bloemetje besteld voor mijn zus. Site werkte niet helemaal dus zonder afbeelding maar iets aangeklikt wat "wel leuk" klonk ;) In de middag is het bezorgd, zus was net niet thuis dus netjes bij de buren gebracht en briefje voor mijn zus achtergelaten waar ze het bloemetje kon ophalen. Boeket zelf was prachtig. Mooie herfstkleuren en prachtig bij elkaar gezochte bloemen! Zeker een aanbeveling! Let er echter wel op dat de bezorgkosten wel wat aan de hoge kant zijn.

• Boeket

Heel snel bezorg. Verse bloemen.

• Boeket

Snel en op juiste tijdstip geleverd

Snel en op tijdstip geleverd dat ik had aangegeven. Wel jammer dat de bos in tegenstelling tot wat de website liet zien geen andere takken tussen de bestelde bloemen had

top!

super geregeld..! enigste wat nog zou kunnen is een bezorgbevestiging, maar dat is uiteraard moeilijk met zo veel contacten in buitenland. ondanks dat krijgt men vanzelf bericht van de persoon waar de bloemen bezorgd zijn, nu al twee keer bij fleurop met succes! bedankt!

!

Zo als ook met de vorigenbestellingen en afleveringen, ben ik meer dan tevreden. Advies, blijven jullie je inspannen dit niveau en prijsklasse te behouden. SUCCES!!!!!

Goede service, mooi boeket

Mooie grote boeketten en uitstekende, snelle communicatie met de boeketleverancier wanneer er aandachtspunten zijn.

Fijne levering en contact

Product goed afgeleverd en naar wens! Op tijd! En doordat de bewoners niet ''thuis waren'' is er netjes gebeld om te vragen hoe dit anders kon.

Bloemen in 1 dag bezorgd in Italië

Netjes en snel bezorgd

Heel mooi boeket

Veel aandacht aan besteed.

Snel

‘‘s ochtends online besteld en zelfde ochtend bezorgd

• Boeket

Boeket was niet wat ik besteld had

Het boeket van de maand oktober dat ik bestelde zag er in het echt totaal anders uit. Toen ik daar met Fleurop contact over op nam, zeiden ze dat niet alle bloemen aanwezig waren geweest bij de bloemist. Het middelgrote boeket dat mijn schoonmoeder ontving leek een veel kleiner dan op de website, zeker toen ik de steeltjes in de vaas telde, (https://www.fleurop.nl/artikel/bloemen/maandboeket-oktober-nl-10001203-2/#from=homepage), en het was ook een stuk minder kleurrijk. Er zat veel bladgroen in ter opvulling en dat terwijl ik juist een knallend herfstboeket wilde hebben om mijn schoonmoeder beterschap toe te wensen. Heel teleurstellend.

Beste bloemist in Nederland

Zeer tevreden over de diensten van Fleurop. Ook de keuze van Fleurop van hun: bloemisten, kwaliteit bloemen, formaat boeket, levering, de prijs, en controle zijn dus hun geld waard. Dit in scherp contrast met andere bloemisten waarbij sommige bloemisten er echt "een potje van maken". Vooral zo doorgaan en blijven ontwikkelen; blijf ik mijn leven lang klant. Want ik heb genoeg mensen die een goed en mooi boeket toewens door het gehele jaar heen!

• Boeket

Ontvanger kon niet direct opendoen, bezorger niet gebeld naar opgegeven nummer.

Als je ziek op bed ligt en niet snel kan opendoen, verwacht je dat de bezorger het nummer belt dat is opgegeven. Nu is het boeket mee teruggegaan en moest de ontvanger deze zelf ophalen. Het was wel een mooi boeket.

Keurige bos bloemen

Bloemen dag van te voren besteld, en er werd een keurig bos afgeleverd! Zeer blij om.

• Boeket

Snelle levering en mooi boeket

‘s morgens besteld en ‘s middags afgeleverd Boeket zoals omschreven

• Boeket

Bos leek niet op wat besteld was

Met veel zorg een bos op de site uitgekozen die er uit sprong door de mooie kleurencombinatie en aparte bloemen . Wie schetst mijn verbazing toen de ontvanger een foto van het boeket stuurde en ik een standaard supermarkt boeket zag met wat chrysanten een dahlia en wat vulsel en dat voor €32,95 . Ik snap dat het boeket niet 100 % hetzelfde kan zijn maar dit leek er niet eens op. Heel erg jammer.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ