Mooi duurzaam boeket, maar svp nog meer van het seizoen

Mijn tip: doe in de winter meer met bessen en mooie takken

• Boeket

Top service en nog op de zelfde dag geleverd!

Ik wilde een mooi bloemstuk bestellen voor een bijzonder persoon die helaas niet lang meer te leven heeft, ze was er zo blij mee! In de ochtend besteld en ‘s middags kreeg ze het binnen super! Hopen dat ze er heel lang van mag gaan genieten het kreeg in ieder geval een mooi plekje waar ze er iedere dag naar kon kijken;)

zeer slecht

De eerdere bestellingen zijn altijd goed gegaan. Maar mjn laatste bestelling is blijkbaar een paar huizen verderop afgegeven. Ik kreeg geen reactie vd ontvanger , die niets had ontvangen. Bovendien had ik geen mail ontvangen dat de bestelling bezorgd was. Toen ik de volgende dag belde naar de servicelijn was de verantwoordelijke bloemist niet aanwezig. De dame aan de lijn zei dat het wel bij buren zou zijn afgeleverd en dat de bevestigingsmail wel in de spam zou zitten. Als de bloemist wel aanwezig zou zijn, zou ik antwoord krijgen via de mail. Nooit ontvangen en ook geen bevestigingsmail vd bezorging in de spambox. Pas de volgende avond kon de ontvanger de bloemen ophalen, de verre buren waren niet eerder thuis. Een hoop ergernis voor mijn ruim 29 euro.

Prachtig boeket!!

Het door mij bestelde boeket was copy van de foto!! Én...conform afspraak bezorgd.

• Boeket

Had bloemen en bonbons besteld. Bonbons niet leverbaar, bedrag bonbons teruggeboekt. Hiervan ook telefonisch op de hoogte gesteld. Top !

• Boeket

Wel jammer dat door jullie de afzender niet vermeld wordt. Ik had alleen tekst getikt. NAM aan dat mijn naam als opdrachtgever erbij zou komen. Wellicht hierop attenderen.

• Boeket

Ik kreeg geen bericht dat de bloemen niet bezorgd werden op de afgesproken datum

Ik moest er zelf achteraan bellen waarom de bloemen niet werden bezorgd. De plaatselijke bloemist had de bezorging geweigerd

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Goede en snelle service.

Uitstekende service toen bij de bezorging niemand thuis was. De ontvanger moest 5 dagen per week werken, maar ze kon nieuwe en verse bloemen op zaterdag komen ophalen. De bloemist heet Valentijn .

Slechte bloemen

Op 11/12 een boeket a raison van € 45,95 geleverd gekregen. Op 14/12 is de helft van het boeket al verwelkt.

• Boeket

Perfecte uitvoering van de order

Mijn dochter was heel blij toen ze een prachtig boeket bloemen ontving van mij door jullie organisatie .

• Boeket

Verse bloemen en op tijd

Zoals hier boven

Altijd tiptop in orde

Altijd mooie bloemen en op tijd gebracht. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van zaken. Zeker aanbeveling!

• Boeket

Heel attent, werd zelfs nog terug gebeld ivm kleur aanpassing. Echt hele fijne service!!

Goede service!

Erg tevreden.

Geweldig!

Bloemetje met vaas laten bezorgen, was helemaal perfect!

• Boeket

De bezorger is 2x teruggekomen om toch zeker het boeket aan haar persoonlijk te bezorgen!boeket was zeker naar wens

EXCELLENTE

WAOU effect

Snel, accuraat, op tijd en volgens ontvanger prachtig

Bloemen zijn niet bezorgd

We hebben een best prijzig boeket uitgekozen om onze (schoon)ouders te verrassen. Het pakket is echter nooit bezorgd. (Schoon)ouders - die al op leeftijd zijn - kunnen wel het boeket ophalen bij de winkel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

Onduidelijk of levering had plaatsgevonden

Nadat ik een bis bloemen had besteld om in Duitsland te laten leveren kreeg ik wel een bestelling geplaatst email en daarna niets meer tot deze mail met de vraag een beoordeling te sturen. Ik had graag gehoord of de bloemen geleverd konden worden zonder dat ik daar de ontvanger voor hoefde te vragen. Bij navraag via email aan fleurop wel snel een reactie, maar dit zou automatisch moeten gaan.

Veel te duur!

Veel te duur!

Heel fijn

Snelle afhandeling, ruim op tijd afgeleverd bij de uitvaart. Het was een prachtig boeket.

• Boeket

Alles wordt perfect uitgevoerd en je wordt goed o de hoogte gehouden over de aflevering

Wat beloofd wordt klopt 100%

1 De Schutterij