Met veel vertrouwen!

Heel goede ervaring. Realisatie conform de website van Fleurop! Heel tevreden over samenstelling en bezorging aan vrienden in België. Zij hadden een morele ondersteuning hard nodig!

Stabiele partner

Al jaren een stabiele partner in het faciliteren van de mooiste boeketten voor onze medewerkers.

Top ervaring

Was ontzettend makkelijk om bloemen te bestellen voor naar Australië Het kleurenpalet die ik had uitgezocht kwam echt overeen met het bezorgde boeket

Top gewoon

Zal zeker vaker bestellen

• Boeket

Bloemen van goede kwaliteit op tijd bezorgd

• Boeket

Snelle levering en mooi rouwboeket

Idem

Prachtig!

Nog mooier dan op het plaatje!

perfect

goede service

• Boeket

Vlotte levering maar toch is het bos op de foto van de website altijd weer veel royaler dan geleverd

Mooie bloemen hoor. EN keurig op tijd geleverd. Ook prettig dat je er een mail van krijgt als het is afgegeven. Maar ik vind het altijd weer vervelend om te zien dat de foto's op de website en de bos die in werkelijkheid geleverd word zoveel van elkaar verschillen in formaat. Ondanks dat beveel ik Fleurop wel aan, want gemak dient de mens en bij de andere online aanbieders is het niet anders.

Niet fijn

Bezorger zei niet thuis terwijl er wel iemand thuis was en geen vriefje achter gelaten of bij buren afgegeven

Top !!!

Fleur op heeft snel kunnen schakelen, omdat de bloemist geen rozen meer op voorraad had. Ze hebben uiteindelijk via een andere bloemist toch 39 rozen voor mijn vriendin kunnen regelen. Top !!!!!! Vrouw aan de lijn was ook een topper

Helemaal tevreden

Loopt gesmeerd

• Boeket

Super bezorging en alles volgens afspraak

• Boeket

Goede service, zelfs bij nalevering in geval niet thuis!

Goede service, zelfs bij nalevering in geval niet thuis! Daarna alsnog snel geleverd.

Heel mooi boeket

Er is een heel mooi boeket bezorgd bjj de persoon die dat verdiende.

Gewoon goed

Een kerststuk naar Italië, geen voorbeeldfoto. Alleen de zin: de uitvoering laten we over aan de creativiteit van onze bloemist ter plaatse. Het resultaat was prachtig . Het stuk was ook nog eens kunstig ingepakt en precies op tijd geleverd. Super!

Mooie bloemen

Makkelijk om te bestellen. Mooi boeket en keurig bezorgd

Uitstekend!

Uitstekende service en kwaliteit bloemen!

Tevreden

Altijd goed verzorgd.

• Boeket

Mooi samengestelde boeketten en op tijd bezorgd

Fleurop voldoet en overtreft onze verwachtingen. Uiterst professioneel werk en mooi samengestelde boeketten. De website is heel duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren.

• Boeket

Heb een keer een verkeerde bezorg datum doorgeven. Kwam daar de volgende dag achter. Telefonisch contact opgenomen, datum hersteld. Toen was het geregeld. Vriendelijk te woord gestaan.

KWALITEIT EN CORRECTE LEVERING

Ik bestel graag bij Fleurop. De kwaliteit van de boeketten is echt goed en de levering is zoals het moet zijn.

Soepel bestellen

Afgehandeld volgens verwachting.

perfect geregeld

Heel makkelijk om te doen als je zelf niet in de gelegenheid bent om naar buiten te gaan.

Prima service!

Uitstekende service, mooi boeket