Uitstekende service, mooi boeket
Makkelijk te bestellen, keurig op de hoogte gehouden, tevreden ontvanger mooi boeket
Veel keuze, duidelijke procedure, correcte afhandeling en bezorging
Gewoon goed
Prima! Ook nette klantenservice
Een vriendin overleed in Nederland en we konden er niet bij zijn. Bloemen besteld online en die zijn keurig op tijd bezorgd. Fijn dat die service er was en naar tevredenheid is uitgevoerd.
Snelle levering, prima kwaliteit!
Mooi boeket, goede service.
Snel en eenvoudig bediengemak om te bestellen en voldoende keus, redelijk geprijsd.
Gemakkelijk en snel bestellen, betalen en bezorgen van het boeket.
Mijn ouders 57 jaar getrouwd, bos prachtig op tijd bezorgd en belden ontroerd op om te bedanken, daar gaat het om!
Leuk dat dit kan!!
In de ochtend wakker geworden in het hotel voor de onderofficieren en onderweg naar Noorderheide 4 een mooi bosje bloemen voor sgatje besteld die haar verjaardag vierde die dag. Het was een knallend succes!
Zondag in plaats van zaterdag!
Makkelijk te bestellen. Mooie bos bloemen.
Boeket lijkt wel altijd net wat mooier op de website dan in het echt en jammer dat je bezorging krijgt tussen 9:00 en 16:00 hele dag moeten wachten.. geen tijdsindicatie
Netjes volgens de afgesproken datum besteld. En tevreden klant
Makkelijk bestellen, cadeautje en kaartje erbij en keurig op tijd bezorgd.
Prachtig boeket gemaakt en heel mooi tijdig bezorgd.
Hele goede communicatie
Prachtig bos bloemen geleverd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ