Mooie bos...en prima geleverd
Mooi boeket, keurig op tijd bezorgd
Makkelijk, goeie service en prachtig boeket
Hoge kwaliteit, elke cent waard, en de volgende dag op het platteland in het buitenland afgeleverd! Wat een goede samenwerking met het buitenland! Ontvanger was er erg blij mee! Klantenservice snel bereikbaar en ook meedenken met mijn vragen. Al met en 5 sterren zeker op zijn plaats!
Persoonlijk kaartje bij het boeket niet afgeleverd. Gemiste kans op/voor een speciale dag...
s' avonds besteld en en op afgesproken tijd volgende dag een mooi boeket geleverd, heel fijn
Buitengewoon goed en dus Koninklijk. Mooie zeer verse boeketten. Ik schrijf als zender van bloemen. Af en toe krijg ik een bos via jullie. Maar ik heb dus geen foto. Zo lang ervaring dat ik weet hoe mooi Jullie bloemen zijn!
Makkelijk te vinden wat je wil en genoeg keus. Wordt goed op tijd geleverd en vers.
Fijne en goede service zo kan je nog eens iemand verrassen die ergens anders woont. Mooi goeie bloemen
Zie boven
Al vele keren heb ik Fleurop Interflora gebruikt voor bestellingen in het buitenland. Ik ben altijd blij geweest over wat er geleverd werd. Dank jullie wel.
Ik was niet thuis toen de bloemen werden bezorgd. De bezorger had gelukkig een emmer mee waarin hij de bloemen in heeft gedaan en voor de deur achtergelaten. Super bedankt! De ontvanger van de bloemen vond de bloemen erg mooi.
Iedere ontvanger blij
Mooi op tijd geleverd volgens afspraak, makkelijke site om te bestellen
Had een foto gekregen van het boeket en het zag er prachtig uit. Mijn moeder was er heel erg blij mee.
Bloemen zijn op vrijdag bezorgd en konden dinsdag al in de prullenbak. Boeket heeft voeding gekregen en niet in de zon, op de tocht of naast end verwarming gestaan. Jammer voor het geld. De kaart en bezorging waren wel goed.
Fijne website, mooi boeket en goede bezorging
Ik heb recentelijk bloemen besteld bij Fleurop om iemand te condoleren met het verlies van een familielid. De bezorging was dezelfde dag en de ontvanger vond het boeket erg mooi en kon het enorm waarderen. De service was snel, en de kwaliteit van de bloemen was uitstekend. Ik ben zeer tevreden.
Via de website makkelijk te bestellen. Kwaliteit bloemen in relatie tot wat de website laat zien. En punctueel naar wens bezorgd
Boeketten zijn stuk voor stuk prachtig die ik heb laten bezorgen en ook van goede kwaliteit. Aanrader
Meer dan verwacht. Vorige twee keer was een sof, maar deze keer een succes.
Ik werk in het buitenland. Om een mooie bos bloemen te laten arriveren op de verjaardag van mijn vriendin had ik 4 dagen voor bezorgingsdag een online bestelling gedaan met het expliciete verzoek om de bloemen te laten bezorgen tussen 11.00 en 16.00 zodat mijn vriendin de bloemen zou ontvangen terwijl ze thuis is. Een mooie verrassing op haar verjaardag! De bos bloemen is zonder directe bezorgpoging om 15.30 bij de buren op de stoep gezet. Jammer.
Duidelijk, makkelijk en snel
1 De Schutterij