Mooie bloemen om medeleven uit te drukken voor de buurman van wie zijn lieve vrouw is overleden. We konden zelf niet bij de uitvaart zijn
Ik wist 's avonds enkel het ziekenhuis en natuurlijk de naam van degene die ik een bloemetje wilde sturen. De volgende ochtend werd alles netjes rond 10 uur al bezorgd bij de juiste persoon. Wat fijn!
Niets op aan te merken
Keurig op tijd geleverd en bloemstuk zag er precies zo uit als op de afbeelding stond,
Correcte service
Altijd fantastisch, maar laatste keer voldeed het niet aan mijn verwachting.
Het was een mooi kerststuk en het werd zeer vlot bezorgd, ondanks mijn late bestelling.
7 dagen vers garantie, maar als je klaagt dat na 2 dagen de bloemen verlept zijn, wordt je afgedankt met een berichtje dat de stelen niet schuin afgesneden zijn, terwijl dit wel het geval was! 45 euro voor een bos bloemen waar na 2 dagen de bloemen al slecht zijn. Ben me bewust dat Fleurop afhankelijk is van de betreffende bloemist, maar dat Fleurop mijn klacht zodanig wegwuift is echt belachelijk! Absoluut geen Fleurop meer voor mij!!!
Ik had een trouwdag vergeten. Smiddags besteld en dezelfde dag bezorgd. Prachtige bos hoorde ik van de ontvanger.
top
Fijn , makkelijk en overzichtelijk
Makkelijk bestellen en alles naar wens geweest. Wat een prachtige boeket is bezorgd in Canada.
Makkelijk te best Ellen
Topervaring! Prachtige bloemen, bezorging is soepel verlopen en de ontvanger is super blij met zijn verassing!
Alles was op tijd en de bloemen zijn heel mooi.
Goed en optijd geleverd. Mooi kerstuk ontvangster was onder de indruk. Zeer aan te bevelen.
Betrouwbaar en altijd vakwerk!
meerdere keren bloemen besteld voor naar het buitenland. elke keer komt er een prachtig boeket aan boven verwachtingen, heel erg mooi! enigste is, je krijgt vanuit de site geen "uw boeket is bezorgd", maar die krijg je dan vaak van de ontvanger wel. bestel regelmatig en ben altijd heel tevreden.
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt*
TOP TOP TOP
duidelijke site, snel geregeld en keurig op tijd bezorgd in het buitenland!
Ik had 3 verschillende kerststukken besteld…. Ging gemakkelijk……werden mooi in de ochtend besteld! En waren boven verwachting qua uitvoering
Van begin tot eind prima verlopen
En bovendien de optie voor een duurzaam boeket.
Netjes in een vaas. En wat je uitkiest krijg je ook. Hier bestel ik graag weer.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ