De collega's waren zeer blij met de mooie boeketten.
Fleurop doet echt zijn best om bestellingen en leveringen naar wens af te leveren. De zorg en klantvriendelijkheid is groot, alsook tevreden klanten. Complimenten
Beste Odette, We hebben hier inmiddels contact over gehad en fijn dat we het op hebben kunnen lossen. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Het Fleurop Team
Revisión original
De webpagina laat heel veel mooie boeketten zien. Prachtig en daarvan uit kun je een bestelling plaatsen. Als je de bestelling plaatst dan mag je ervanuit gaan dat je krijgt wat je besteld of bij benadering als het om de schaal gaat. Maar er is een kerststuk afgeleverd die eigenlijk naar een uitvaartcentra had gemoeten. Geen kleur zo donker en haast geen bloemen of iets dergelijks, zelfs niet eens een kaars, niets. En dat voor een bedrag van bijna 40 euro. Zo teleurstellend allemaal. Ik heb dit laten bezorgen voor een vriendin die zeer verdrietig is dus u snapt dat met dit arrangement het erger werd. Ze gaf dat ook telefonisch door. Ik heb mijn verontschuldiging aangeboden. Al de kerstballen had ik ook bij Action kunnen halen.
Prachtig kerststal ontvangen
Ik had een liggend rouw boeket besteld en de data van zaterdag 16 dec om te laten bezorgen. Ik werd gebeld omdat de rouwdienst pas woensdag de 20 dec was en of ik dat wilde veranderen naar een latere data zodat de bloemen nog mooi waren op de dag van de dienst. Door verdriet heb ik daar totaal niet aan gedacht. Ik was super blij en tevreden met deze goede service van een super lieve vrouw aan de andere kant van de lijn. De man van onze overleden vriendin heeft een foto gemaakt van het bloemstuk en ik kreeg tranen in mijn ogen, zo mooi, ook het lint met onze boodschap en namen. Dank u wel voor de goede verzorging
We wilden een vriendin na ziekenhuisopname een welkom geven via Fleurop attentie. De bezorggegevens goed doorgegeven maar toch in verkeerde plaats bezorgd. De niet bedoelde ontvanger belde er over met de patiënt (telnr immers er bij doorgegeven) en kwamen via de tekst op het kaartje erachter dat wij de afzender waren en besloten het maar zo te laten. Bijna 30 euro voor een vreemdeling is prima maar hoort niet zo.
Beste familie Werkman, Bedankt voor je bericht. In ons systeem zie ik dat de order bezorgd is op het door jouw opgegeven adres. We hebben je een mail gestuurd, wil je hierop reageren? Fleurige groet, Team Fleurop
Gemakkelijk besteld, het boeket was niet te zien, het was dus een verrassing, en wel een mooie! Top!
De ontvanger bleek enkele dagen later thuis te komen dan gepland, waardoor het boeket niet afgeleverd kon worden. Dit is op een superklantvriendelijke manier opgelost. Ontvanger blij en ik blij! Met dank aan bloemist Sjerp in Rotterdam.
Mooie bloemen groter dan verwacht dus dat is geweldig!
Aflevering was wel erg laat: pas aan het eind van de (verjaar)dag. En boeket bevatte lelies, terwijl die er op het plaatje niet in zitten. Lelies zijn namelijk gevaarlijk voor katten.
Prachtig boeket! Nog mooier dan op keuze foto
Mooi op gewenste tijd bezorgd. Alleen geen melding ontvangen dat het boeket was afgeleverd. Voor het bedrag vond ik het boeket wat karig
Volgende keer graag een berichtje, als je niet thuis was, in de brievenbus en niet geklemd tussen de voordeur,
Optijd gelevert, is gebeurt wat ik verwacht
Eenvoudig via website te bestellen. En de bloemist heeft een prachtige creatie geleverd.
Echt een heel mooi rouwstuk. Net als de foto waarop ik de bestelling deed.
Heel gemakkelijk online een keuze maken welk bloemstuk het juiste cadeau is.
Product werd netjes en op tijd afgeleverd.
verder ok
wat een teleurstelling, dit is niet wat we uitgezocht hebben, het geleverde boeket lijkt totaal niet op boeket Winterliefde.
Beste Frits, Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. Wij hebben je klacht in behandeling met onze bloemist en komen hier zo snel mogelijk op terug. Fleurige groet, Team Fleurop 🎄
De bezorgde bloemen voor mijn dochter waren prachtig. Maar het kaartje klopte niet ! Mijn dochter was jarig, dus ik had een kaartje erbij besteld met ‘gefeliciteerd’. Bij de bezorgde bloemen zat echter een kaartje met een berichtje aan twee ouders: ‘pap, mam, we houden van jullie’’, ondertekend met twee onbekende namen.. dat was wel pijnlijk voor m’n dochter aangezien haar vader en ik niet meer samen zijn.
prachtige volle Orchidee, ontvanger was heel blij!!
Super vers en kleurig boeket
Bloemen en kaart zijn keurig op tijd afgeleverd en worden gewaardeerd.
matig verzorgd met weinig kleur
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ