Bezorging op tijd. Boeket zoals belooft op foto.
De bezorger prima, kwaliteit van boeket was uitstekend verzorgd door de lokale bloemist Bonny uit IJmuiden. Kortom een tevreden klant :-)
De bestelling was makkelijk te doen op de website . Het boeket was snel geleverd. Het boeket zag er goed uit.
Zoals gewend, loopt bij Fleurop prima. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en op tijd bezorgd. Echter, bij het ontvangen van de foto van het boeket toch teleurgesteld. De omvang en de bloemenkeuze vielen voor het bedrag toch wat tegen. Voor 35,- mag er wel wat meer “bloem” inzitten.
Ondanks de kerstdrukte precies op tijd bezorgd. De ontvanger was verrukt over het mooie kerststuk.
Ondanks waarschijnlijk grote drukte is een, aldus de ontvanger, een "werkelijk prachtig bloemstuk" geleverd.
De bestelling werd 100 % goed uitgevoerd en de bloemen waren top.
Mooi boeket keurig bezorgd en bevestigd
Prima, snel bezorgd
Snel geregeld.
Oke
goede verhouding prijs/kwaliteit
Deze week op donderdag net voor twaalven bloemen besteld van Holland naar Wilhelmshaven (Dld). De ontvanger had ze in handen om 14.15 ! Dat noem ik snel . .
Duidelijke website en leveren als omschrijving
Mooie boeket besteld voor de 90e verjaardag van een goede kennis. Die was zeer verrast en blij verguld van dit mooie boeket. Online bestellen ging super makkelijk.
het bestelde boeket was compleet anders dan afgebeeld, kleuren veel feller, andere bloemen. Bestelling was wel op tijd geleverd
Een heel mooi boeket en de bezorging is ook niets op aan te merken
Ik had een boekje van bijna €50,-, maar man man man dit was in het echt gewoon iets meer dan grootte van een Shell boeket. Volgens de klantenservice was dit voor dat geld de juiste maat. De dure fles wijn die ik meebesteld had waren ze vergeten, dus nee: de bloemen vind ik te duur voor wat je krijgt en voor het totaalbedrag waarvoor ik besteld had mag je geen incomplete bestelling leveren. Al met al absoluut geen Fleur-Op meer. Want dit was echt een Fleur-Down!
Beste Carlo, We vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden met ons bent! We hebben je een mail gestuurd en zien je reactie daarop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Bestellen online ging makkelijk. Levering was ook snel.
Prima gedaan. Bij aflevering was men bonbons vergeten. Heb hierover gebeld. Kon niet meer op dezelfde dag worden gebracht maar de dag daarna, en is ook zo gebeurd. Uitstekend!
Bloemen gesteld. Krijg via mail te horen dat diegene waar de bloemen voor waren niet thuis is. Boeket wordt bij de buren afgeleverd. Wij worden niet op de hoogte gebracht middels een kaart in de bus waar er afgeleverd is. Ik moet zelf bellen en kom erachter waar de bloemen wel afgeleverd zijn. Slechte service.
Bloemen zijn zeer goed en keurig optijd bezorgd
Prachtig boeket!✨
Zorgvuldig en goed uitgevoerd