Geen reactie terug van de kabtenservice
Beste Marijke, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering van het boeket. Wij hebben hierover contact opgenomen met de bloemist. Zij hebben zich vergist in de bezorgdatum. Wij hebben hierover de bloemist aangesproken. Wij zijn je graag een volgende keer beter van dienst. Met fleurige groet, Het Fleurop Team
Mooie bos bloemen. Duidelijke website en goede keuze uit boeketten
Ik heb geen bericht van fleurop ontvangen dat de bloemen afgeleverd zijn
Ik had toevallig in die zelfde week voor het zelfde bedrag een boeket in Maastricht laten bezorgen. Dat zag er heel anders en mooier uit. Het boeket in Bergen was een zielig boeketje. Jammer. Gr. Marjo
Beste Marjo, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. We hebben je een bericht gestuurd en zien je reactie daarop graag tegemoet. Mvg, Fleurop🌺
Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen, juist in time , goede service en kwaliteit!
ook de gepersonaliseerde fotokaart bij het mooie winterboeket was super!
Snel en goede service
Bestellen eenvoudig, snelle levering
Ik ben echt teleurgesteld in hoe klein het stukje was terwijl ik er 80euro voor heb betaald. Er zat veel groen in dus dat was het geld ook niet. Erg teleurgesteld en niet blij
Beste Wendy, We vinden het vervelend te horen dat je niet tevreden bent over het geleverde kerststukje. We hebben je een mail gestuurd en zien je reactie daarop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop🌹
Klantvriendelijkheid goed. Website wat onduidelijk voor bestelling Nieuw-Zeeland. Na contact met klantenservice goed en prettig geholpen.
De bloemen zijn snel bezorg. Ik had een kleurrijk winterboeket uitgezocht, de bloemen die bezorgd zijn waren niet kleurrijk. Het waren verschillende rood-rosetinten met een enkele bloem in andere kleur. Het had helemaal niet de luchtigheid van het boeket wat als voorbeeld gebruikt werd op de site. Heel jammer
Beste Annette, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben hier contact met je over opgenomen. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Het Fleurop Team
Het boeket was nog mooier in t echt dan op de foto. Dank!
Prima ervaring. Helaas wel steeds duurder om bloemen te bestellen.
Als ik zo’n dure bos bloemen laat bezorgen en ze dumpen het bij de buren dan is dat niet ok. Ook waren de dure rozen na enkele dagen al niet goed meer.
Beste Said, Bedankt voor je beoordeling. Zoals op Fleurop.nl staat vermeld zullen wij het bij de buren proberen als de ontvanger niet open doet. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de bloemen. Op al onze boeketten geven wij zeven dagen vaasgarantie. Dat houdt in dat de ontvanger in ieder geval zeven dagen plezier moet hebben van het boeket! Hierover hebben wij contact met jou opgenomen. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met fleurige groet, Het Fleurop Team
Kwart voor 2 besteld. Zelfde dag bezorgd. Top!
het was makkelijk te bestellen en een prachtig boeket
Opdracht naar wens uitgevoerd
Zie boven.
Het bestellen ging makkelijk. Ruime keuze aan bloemen en de ontvangers waren zeer tevreden met het boeket
Wij bestellen een aantal boeketjes per maand bij Fleurop. Kwaliteit is prima en de bezorging loopt altijd goed. Enige minpunt in het bestelproces is dat het vinkje bij de nieuwsbrief altijd default aan staat of weer aan wordt gezet. Ik vind dat echt ouderwets webshopgedrag en niet klantvriendelijk. Wie zit er überhaupt nog te wachten op nieuwsbrieven, maar dat is een andere discussie
Super snel bezorgt en vriendelijk man boeket ook super mooi alleen jammer dat er nu al bloemen inzitten die verwelkt zijn
Hoi daar, Het mooie was, ik kreeg een foto via via doorgestuurd van de moeder die ik een bloemetje had gestuurd. En jullie hadden je aan de foto gehouden die ik gekozen had. Dat is echt super dus. Dank je wel, groetjes Carine. (jullie website had wel moeite met de straatnaam downloaden, of het was mijn computer? )
Voor de verjaardag van mijn nichtje, liet ik een boeket bezorgen. Veel keuze en makkelijk te bestellen. Het boeket is prachtig.
Wat ik bestelde is het ook geworden!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ